|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 23 Ağustos 2013 (18:37), Konuya Son Cevap : 31 Temmuz 2016 (03:47). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Ağustos 2013, 18:37 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Özgürlük Marşı (Mısır) Özgürlük Marşı (Mısır) Özgürlük Marşı (Mısır) [YT]QN5fqZQgqyY[/YT] Sen zindanda özgürsün ey kardeşim Prangalara gülerek geçersin Allah'a bağlısın, yücedir sesin Şeytanın kullarından hiç korkmazsın Şeytanın kullarından hiç korkmazsın Karanlıklar ordusu yenilecek Yeryüzü yeniden fecri görecek Sen ruhunu bu fecre gel teslim et Kazanmak için onu sen de hisset Kazanmak için onu sen de hisset Kardeşim ellerinden kan damlıyor Zillete mahkum olmak ar geliyor Muvaffak o şehadet aşıkları Kanlarıyla Rablerine gidiyor Kanlarıyla Rablerine gidiyor Kardeşim ne oldu savaştan bıktın Omuzladığın silahını attın Söyle bana kim yaraları sarsın Ve yerine sancağı kimler alsın Ve yerine sancağı kimler alsın Kardeşim benim sarsılmaz bu davam Tevekkül ve azmimle asla yılmam Yarında bu azmimle savaşırım Yahudiden intikam alacağım Nusayriden intikam alacağım Muhakka ki ben emin bir şekilde yıldızların Rabbine gideceğim Beni ister affedin, ister dövün Muhakkak ki ben bu ahdden eminim Muhakkak ki ben bu ahdden eminim Kardeşim yürü tereddüt etmeden Bizim yolumuz kanla süslenmiştir Kardeşim kimseye itaat etme Allah'tn başkasına boyun eğme Allah'tn başkasına boyun eğme Kanadı kırılmış kuş değiliz ki Öldürülerek hakir görülelim Adım adım çarpışmaya çağıran Kanların sesini işitiyorum Kanların sesini işitiyorum Kardeşim benim üzerime ağlarsan Benim kabrime ağlayıp uğrarsan O tozlanmış kemikten meşale yap Işığıyla kendini cihada at Işığıyla kendini cihada at Biz ölürsek Rabbimize gideriz Cennetlerde kevserlerden içeriz Çevremize bak cennet kuşları Hoşgeldin diyor sanki alkışları Hoşgeldin diyor sanki alkışları Sen zindanda özgürsün ey kardeşim Prangalara gülerek geçersin Allah'a bağlısın, yücedir sesin Şeytanın kullarından hiç korkmazsın Şeytanın kullarından hiç korkmazsın |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 167 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2551 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2078 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2805 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2396 | 23 Kasım 2016 11:10 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |