|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Ehlibeyt,Açılış Tarihi: 01 Şubat 2014 (22:56), Konuya Son Cevap : 01 Şubat 2014 (22:56). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Şubat 2014, 22:56 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 21267 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Sami Yusuf - It’s a game /Bu bir Oyun Sami Yusuf - It’s a game /Bu bir Oyun [YT]ZE84QwZpho4[/YT] IT’S A GAME /Bu bir Oyun It’s a game, that they play Oynadıkları bir oyun bu Shatamuhu lamma jahiluh They insulted him when they didn’t know him Onun kim olduğunu bile bilmeden, aşağıladılar Tabi’uhu lamma arafu hudah They became his followers when they truly knew him Gerçekten tanıyınca, müritleri oldular What a shame, what they say Söyledikleri ne ayıp Where are you in my dreams? Rüyalarımda neredesin? You feel so close but so far Çok yakın gibisin, ama uzaksın When All I want is to see Oysa benim tek istediğim Your face in front of me Önümde olsun yüzün senin You make me chase around Shadows in the moonlight Kovalattırıyorsun bana Gölgeleri Ay ışığında Only for the sunrise Ta ki Güneş doğupta To open my eyes Gözlerimi açana kadar Makes me jump to my feet Senin için ayağa fırlayıp Walk around the city streets Şehrin sokaklarını dolanırım Hoping that I’ll find you Seni bulacağımı umarak By my side. Yanı başımda Then I feel your sunlight Sonra Senin nurunu hissederim Beautiful and so bright Güzel ve çok parlak Feeling I’m in your arms Huzurunda kucaklaşıyormuş gibi For a while Bir anlığına Hours pass like a breeze Saatler bir esinti gibi geçiverir Moving through the palm trees Gezinirken palmiyeler içinde Hand in hand you and me Sen ve ben, el ele With your smile Yüzünde o gülümseme Shatamuhu lamma jahiluh They insulted him when they didn’t know him Onun kim olduğunu bile bilmeden, aşağıladılar Tabi’uhu lamma arafu hudah They became his followers when they truly knew him Gerçekten tanıyınca hayranı oldular Shatamuhu lamma jahiluh They insulted him when they didn’t know him Kim olduğunu bile bilmeden, aşağıladılar Tabi’uhu lamma arafu hudah They became his followers when they truly knew him Gerçekten tanıyınca müritleri oldular (TURKISH) Sen benim nazli yarimsin You, my delicate Beloved Sen benim gozbebegimsin You, the apple of my eye Sana gonulden baglanmisim ben Tied to you, at the heart Sen en sevdigim sevdiceğimsin You are my deepest love, my Beloved Ben seni bir gul gibi koklarım Inhaling your scent, just like smelling a rose Aşkınla tutuşur aşkınla yanarim Burning inside, with the fire of your love Hep seni arar seni sorarim I always look for, and ask of you Sana varmak için hayal kurarım Always dream of reaching you (Urdu) Tera tasawur mera he sakoon hai The very mention of you. Becomes my tranquility Senden bahsetmek bile benim huzurum olur Tera nam leana mera hai janoon To take your name, it becomes my sanity Senin ismini anmak ruhumun şifası olur Woh metee batein teree hee soonoo mein Those sweet conversation of yours I would listen too Senin o tatlı sohbetlerini ben de dinlemek isterdim Duniyah boora maa ne tho mein kya karoo If the world deems them offensive. What do I care Dünya onlardan rahatsız olmuş, çok mu umrumda?! Shatamuhu lamma jahiluh They insulted him when they didn’t know him Onun kim olduğunu bile bilmeden aşağıladılar Tabi’uhu lamma arafu hudah They became his followers when they truly knew him Gerçekten tanıyınca müritleri oldular Shatamuhu lamma jahiluh They insulted him when they didn’t know him Onun kim olduğunu bile bilmeden aşağıladılar Tabi’uhu lamma arafu hudah They became his followers when they truly knew him Gerçekten tanıyınca müritleri oldular I need you in my life like the air with which I breathe Nefes aldığım hava gibi sana ihtiyacım var hayatımda So let them say what they want to say Bırak ne söylemek isterlerse söylesinler It’s the same game they always play Bu onların her zaman oynadıkları aynı oyun I’ll turn my ears the other way, Ben kulaklarımı tıkarım It makes no difference either way Fark etmez It’s a game they’re always going to play Bu onların her zaman oynayacağı bir oyun Let them say what they want to say Bırak ne söylemek isterlerse söylesinler It’s a game Bu bir oyun It’s a game Bu bir oyun It’s a game Bu bir oyun They’re always going to play. Her zaman oynayacaklar Müzik : Sami Yusuf Sözler : Will Knox & Sami Yusuf Urduca Şarkı Sözleri : Mehboob Türkçe Şarkı Sözler : M. Demirci Yapımcı : Sami Yusuf
__________________ |
Konu Sahibi Ehlibeyt 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
%100 Yasal Lisanslı Programlar | Programlar//İstekler | Ehlibeyt | 0 | 2173 | 06 Nisan 2016 13:24 |
Bilgisayarın için Ücretsiz güvenlik önerileri ! | Serbest Kürsü | Ehlibeyt | 0 | 1780 | 06 Nisan 2016 00:05 |
Sigarada alkol uyarısı... | Muhtelif Konular | Ehlibeyt | 0 | 1511 | 08 Kasım 2015 15:00 |
Ezanlar Susmasın, Ezana Özgürlük | Muhtelif Konular | Ehlibeyt | 3 | 1809 | 07 Kasım 2015 14:15 |
Bitdefender Total Security 2015 (1 Yıllık Lisans) | Programlar//İstekler | Ehlibeyt | 3 | 2229 | 12 Ocak 2015 21:59 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |