|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 19Haziran 2023 (12:03), Konuya Son Cevap : 03 Şubat 2024 (20:54). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19Haziran 2023, 12:03 | Mesaj No:1 | |||
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Her Yasal Hak Helal Değildir Her Yasal Hak Helal Değildir
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |||
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Eli Sopalı Jakobenlerden Eli Sopalı İslamcılara | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 0 | 13 | 31 Ocak 2025 16:09 |
Eyvah! Aile Yılındayız | Çocuk ve Aile Sağlığı | Kara Kartal | 1 | 15 | 31 Ocak 2025 15:56 |
Bir Delinin Mal Beyanı | Satır Arası Birkaç Kelam | Esma_Nur | 2 | 63 | 23 Ocak 2025 18:42 |
Davasını Önceleyen Lider | Kur'an Kıssaları | Mihrinaz | 0 | 68 | 10 Ocak 2025 12:40 |
Gazze'den Daha Çaresiz Bir Dünya | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 0 | 64 | 23 Aralık 2024 15:52 |
03 Şubat 2024, 12:20 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
son kitabı Beyaz Türkler Küstüler'den; “Dostoyevski’nin Puşlost’u gibi, paçozluk iblisi tüm kurumları sardığı zaman sıkıntı başlıyor. Bunlar, Başbakan’dan tutun, herkese akıl verirler. Böyle de küstahtırlar. Herkesin herkesle yer değiştirebildiği, birisi gittiğinde hiçbir şeyin değişmediği, liyakatin ölçü olmadığı, sıradanlığın ve kalitesizliğin hüküm sürdüğü bir durumdur paçozluk... Paçoz, kendi çıkarları için her yolu mübah sayan, küstah, beş para etmez, sokak kurnazı, zevzek, müptezel, basmakalıp, palavracı, rüküş, hoyrat, içtensiz, pespaye, nekes, terbiyesiz, aşağılık, ahlâksız, kalleş... Dostoyevski, ‘Puşlost’ (Poshlost) der... Topluma musallat olan iblistir paçozluk... Puşlost, tüm bu kavramları içinde toplayan tanımlama. Bizde de Ömer Seyfettin’in Efruz Bey tiplemesi, Aziz Nesin’in (Kağnı Gölgesindeki İt) Zübük’ü kısmen buna yakındır. Ama benim ele aldığım paçozluk süreci Puşlost’a daha yakın ve korkarım ki bu iblis Türkiye’ye yerleşiyor...” Alev Alatlı son kitabında Pacozlaşmanın hikayesini böyle anlatmıştı. Akp aydını olmak, saydığı pacozlukları görmesine, ses çıkarmasına engeldi belki.. Alev Alatlı'yı da kaybettik. Allah rahmet eylesin. Özellikle son 10 yılını saymamakla beraber, fikirleri, entelektüel aydın yanını, hanımefendiliğini, ilmi irfanı ile vaktiyle sevdiğim bir yazar idi. Allah taksiratını affetsin, Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyorum.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
03 Şubat 2024, 19:27 | Mesaj No:3 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Üstteki video ile gördüğüm bir yazardı, hatta bir kaç kere izlemiştim,,, Rabbimiz rahmet eylesin, Rabbimiz tahsilatını affetsin inşallah,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
03 Şubat 2024, 20:54 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Allah rahmet eylesin. Video çok güzelmiş
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |