|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 24 Eylül 2022 (12:05), Konuya Son Cevap : 24 Aralık 2022 (07:54). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Eylül 2022, 12:05 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | En Sevilen Kokular En Sevilen Kokular Farklı yaşam tarzlarına, etnik kökenlere ve kültürlere sahip insanlar arasında yapilan araştirmalara göre Vanilya kokusu en sevilen kokular arasındaymış. Şeftali kokusu, lavanta kokusu da en çok sevilenlerden. Portakal, limon, ekmek kokusu, kahve kokusu en çok sevilen ve rahatlatan kokular arasindaymış. En sevilmeyen kokular; En kötü kokular listesi ise oldukça ilginçti. Peynir, soya sütü, elma suyu ve terli ayak kokusu en sevilmeyen kokular olarak sıralanmış. Ancak terli ayak kadar keskin kokmayan ve birçok kişinin kahvaltıdaki vazgeçilmezi olan peynir, soya sütü ve elma suyunun terli ayak kokusuyla birlikte listenin sonunda yer alması araştırmacıları da şaşırttı. Bu kadar benzer cevaplar verilmesi, kokuların çevreye, kültüre, yaşam tarzlarına göre değiştiğini gösterdi. Sizin en sevdiğiniz sevmediğiniz kokular arasında neler var?
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dedesi Ruhunun Yanında | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 4 | 52 | 17 Aralık 2024 19:46 |
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? | Peygamberler(a.s) | Esma_Nur | 1 | 53 | 16 Aralık 2024 08:47 |
Namaz Hep Vardı | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Mihrinaz | 0 | 39 | 16 Aralık 2024 08:36 |
Esad Ailesinin Keyfi Tutuklamaları | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 89 | 09 Aralık 2024 17:02 |
53 Yıllık Esad Rejimi Çöktü | Gündem/ Manşetler | Vasat | 8 | 118 | 08 Aralık 2024 09:59 |
24 Eylül 2022, 19:51 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Limon kolonyası candir. Başka bi koku bilmezük Elma kokusuna çok güzel bi kokudur niye begenmemisler anlamadım.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
25 Eylül 2022, 10:15 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Mis kokulu Amasya elmasını bilmiyor bunlar editim.))) Terli ayak kokusu sevilmeyen kokular arasında yer bulduysa bence bebek kokusu da en sevilen kokular arasında yer bulabilirdi. Doyumsuz bir koku. Limon, portakal gibi ferah kokular en sevilenlerden. Çikolata kokusu Çilek, kayısı başlı başina harika kokusu vardır. Değişken yani
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
24 Aralık 2022, 07:54 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Yasemin ve gül kokusunu nasıl unutmuşlr kdınlr için vazgeçilmezdir ruhuna çok iyi gelir . Evinize kendinize bulun buluşdurun bu iki kokuyu rahatlatır aynı zamanda ,hem gül kokusu resullah s a v kokusu 🌹 mekkeyi medineyi hatırlatır 🥰 daha ne olsun
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |