![]() | ![]() |
|
Konu Bilgisi: Konu Sahibi FADİME YAHŞİ,Açılış Tarihi: 10.Aralık.2015 (10:12), Konuya Son Cevap : 04.Nisan.2017 (09:00). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 37338 Üyelik tarihi:
09.Ocak.2014 | ![]() "Avuç İçim Duam" /Fadime YAHŞİ Avuç içim Duam Görmesede bu gözler, Hissetmesede bu yüreğim, Avuç içim Duamsın benim.. Anılar,Duygular ayrı ayrı yön bulsa da, Ne ahımsın ne de Bedduam.. Hatırlarmısın bilmem, Bir zamanlar bir şarkı mırıldanırdık, Sen,sen,sen diye,Ne anlam katardı duygularımıza.. Yaşamak için,sevmek.. Sevmek için emek derdik.. Hayellerimizin peşinden giderdik.. oysa şimdi !..... Anılarda kaldı her şey.... Ne oldu bize Eyy Yar !... Bitmeyen özlemim son bulsa da bir gün, Avuç içim Duamsın Benim.. Ayrılık ve sen bulaşıyorsun, Şiirimin sözlerine, Sözlerin dökülüyor yaprak,yaprak misali, Sessizliğime... Gelmek istemesen de artık Yüreğime, Avuç içim Duamsın sen Benim... Fadime YAHŞİ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Fadime Yahşi | FADİME YAHŞİ | 0 | 184 | 11.Kasım.2017 15:42 |
![]() | Fadime Yahşi | Esma_Nur | 8 | 920 | 11.Nisan.2016 16:25 |
![]() | Fadime Yahşi | su damlası | 7 | 1419 | 10.Aralık.2015 10:12 |
![]() | Fadime Yahşi | Sükutu-Ezber | 8 | 1264 | 20.Nisan.2015 09:39 |
![]() | Fadime Yahşi | 2 | 776 | 23.Aralık.2014 12:15 |
![]() | Mesaj No:2 |
![]()
yüreğine saglık abla cok güzel
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 Üyelik tarihi:
09.Şubat.2014 | ![]() ![]() Fadime Yahşi , eline , yüreğine , avuç içi dualarına sağlık... ![]()
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 36490 Üyelik tarihi:
14.Aralık.2013 | ![]()
Avuç içim Duamsın Benim.. Eyvallah ya huuu
__________________ Er-Refik'ül A'la |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Durumu: ![]() Medine No : 55178 Üyelik tarihi:
23.Ağustos.2016 | ![]()
Avuç içi dualarda olmak sevdiklerimizi avuç içlerimize sığdırabilmek o avuç içinin yürekle nasıl bütünleştiğinin alameti... Yüreği avuç içinde dolaşan güzel gönüllüm Rabbim yüreğine inşirah versin ![]() ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik tarihi:
18.Aralık.2010 | ![]() Amin..Allah razı olsun.. Gõnûlde olmak, yûrekte kalmak birde avuç içinde duada olmak gibisi yoktur inan.. Anlamlı yorumun için Rabbim razı olsun ... Ellerin cennet gûlû dersin inşaAllah<3...
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
Durumu: ![]() Medine No : 55178 Üyelik tarihi:
23.Ağustos.2016 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik tarihi:
18.Aralık.2010 | ![]() Bazen öyle bir an olu ki, Ne sesini duyarsın ,nede yüzünu görmessin, Bu ayrılık değildir belki.. Hasret yürekten geldiğinde sevda olur, Her nefes alışında ,duygularını yenilersin.. Bir dua olur ,bir umut olur, Sevdana can verirsin.. Bazen,, Söylemek isdetiklerini ,yazamadıklarını, Avuç içine döker,Rabbinle paylaşırsın. İşde o zaman duan ,dua olur , Yüreğinde can bulur.. Seni görmeye ,sevmeye can olsun Avuç içim duam... ...........
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Medineweb'i SeVmeK İçİn YüReK Sürdürmek IçIn Emek GeRek... | su damlası | Forum Oyunları | 11 | 07.Nisan.2018 14:53 |
EŞİNİ "EV"E BAĞLAYAN ve Evi "Mutluluk Yuvası" Yapmayı Başaran Kadınlar | KuM TaNeSi | Evlilik-Nikah Konuları | 17 | 11.Ekim.2017 21:15 |
"Ecir" olmakla " esir" olmak arasında sıkışan insan | suhtem | Üyelerimize Ait Makaleler | 7 | 29.Temmuz.2017 17:11 |
Ey "İnsanlıktan" istifa eden "İnsanlık! "/Muhsin Arslan | Muhsin Arslan | Muhsin Arslan | 23 | 15.Mayıs.2017 17:19 |
""Müşrikleri Tekfir Etmemek/Onların Kafir Olduklarından Şüphe Etmek"" | kamer34 | Tevhid Ve Şirk Konuları | 9 | 14.Mart.2014 00:27 |
Tefekküre Davet Köşesi | |
Medineweb Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın Medineweb Ana Sayfasının en iyi Görüntüsü 1280*768 olarak ayarlıdır. |