sarılmayan yaralarabitmeyen hasretlere
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] El çek tabib el çek yaram üstünden Sen benimn derdime deva bilmezsin Sen nasıl tabipsin yoktur ilacın Yaram yürektedir sarabilmezsin Sarabilmezsin sarabilmezsin Yaram yürektedir sarabilmezsin İçerim yanıyor kendim hevayım Çekmeyen nebilir aşkı sevdayı Yıktım viran oldu gönül sarayı Çünkü bir taşı koyabilmezsin Ey sevgili dinle sana sözlerim Sevdiğimi kendimden gizlerim Ne durursun ağlasana gözlerim Bir daha yarini görebilmezsin Ne güzle sözler gözlerim yolda kaldı nerdesin kıyam çiçeğim Gerçeğim darda kaldı Nerdesin kıyam çiçeğim Baharım Yazımsın sevgi çiçeğim Kışımsın güzümsün sevgi çiçeğim Dört mevsim seninle doludur kalbim Canımsın kanımsın sevgi çiçeğim Geçit vermez dağlardamı İncin bilmez bağlarda mı Sonu gelmez yollarda mı Nerdesiin kıyam çiçeğim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alemlerin sultanına atfediyor dualarınızı bekliyor af makamından merhamet dileniyorum selam ve dua ile