| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 29 Mart 2012 (20:12), Konuya Son Cevap : 02 Nisan 2012 (00:31). Konuya 36 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No: 11 |
| Medineweb Site Yöneticisi |
87 ![]() neler oluyor evlileridemi evlendiriyorsunuz
__________________ ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
|
| | Mesaj No: 12 | ||
| Medineweb Site Yöneticisi | Alıntı:
)Alıntı:
bak gördün mü ![]() tecrübesizlerde 80 yukarısı zor çıkar.tebrikler
__________________ ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | ||
|
| | Mesaj No: 13 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu Bu Üyemize Aittir! | Alıntı:
Başkanım
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| | Mesaj No: 14 |
|
Görmezlikten geliyorum ve işime bakıyorum Hocam
__________________ Bismillah diyerek... | |
|
| | Mesaj No: 15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu Bu Üyemize Aittir! |
Başkanım teesüflerimi bildiririm. yıllara damgamızı vurduk .Sizden eskiyiz
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| | Mesaj No: 16 | |
| Medineweb Site Yöneticisi | tam isabet ![]() Alıntı:
__________________ ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
|
| | Mesaj No: 17 |
| | |
|
| | Mesaj No: 18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu Bu Üyemize Aittir! | Tebrikler göknur sizin evin velisi sensin demek![]() Puana bakmayın başkanım şöyle düşünelim deliye veli Bizim evin velisi benim efendi çıktı Kızlar mesaj alındımı?.)
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| | Mesaj No: 19 |
|
evet doğru söylüyorsun esma nur ben 12 yıllık eviliyim yuvayı dişi kuş yapar sözüyle fedakarlık eden hep ben oluyorum nerdeyse ama bi damarım tutarsa | |
|
| | Mesaj No: 20 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu Bu Üyemize Aittir! | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Konuyu değerlendir | |