12 Şubat 2014, 14:54
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 Arkadaşları:26 Cinsiyet:anne Memleket:arz Yaş:46 Mesaj:
1.078 Konular:
171 Beğenildi:212 Beğendi:27 Takdirleri:246 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Tüm İlitamlı Öğrencilerin Ortak Haklarının İyileştirilmesi için Gönderilecek Dilekçe Tüm İlitamlı Öğrencilerin Ortak Haklarının İyileştirilmesi için Gönderilecek Dilekçe Tüm İlitamlı Öğrencilerin Ortak Haklarının İyileştirilmesi için Gönderilecek Dilekçe Örneği
..........İlahiyat Fakültesi İlitam (uzaktan eğitim)bölümü ... sınıf öğrencisiyim.Okulumuzun bize sunduğu imkanlar dahilinde derslerimi internet ortamında takip ediyor ve vizelere de internetten girebiliyorum.Fakat finaller için okuluma, yani ....... gitmem gerekiyor.Güz dönemi sınavları ve bütünleme sınavları Ocak ve Şubat aylarına denk geldiği için ben ve benim gibi okula uzak illerde yaşayan arkadaşlarım malesef ulaşım problemi yaşıyoruz.Hava şartları uygun olmadığı için uçaklar rötar yapıyor yada iniş yapamayabiliyor.Nitekim bir çok arkadaşımız bu şekilde mağduriyet yaşadık. Dolayısıyla biz ilitam öğrencileri sınavların artık tek bir noktada değil; diğer bölümlerde de olduğu gibi belirlenmiş olan merkezi illerde(İstanbul,Ankara,İzmir,Diyarbakır,Malatya)y apılmasını istiyoruz.Ayrıca diğer İlahiyat İlitam bölümlerinde eğitim-öğretimin farklı veriliyor olması nedeni ile eğitimimizde belirgin kutuplaşmalar yaşıyoruz.İsteğimiz Anadolu Açıköğretim Üniversitesi eğitim modelinde olduğu gibi tüm İlitamların bir çatı altında birleştirip, eşit eğitim alınması kitap-döküman gibi materyallerin ise okulumuza bağlı olan illerde açılacak bürolardan bizlere ulaştırılmasıdır.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Gönderilecek Adresler;
Cumhurbaşkanlığı; [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
E-posta : cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
Başbakanlık Bimer; [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
YÖK Bilgi Edinme [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yök E-Posta: webadmin@yok.gov.tr
Adres:
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı
06539 Bilkent
Ankara-Türkiye
Yök başkanın tweet atmak için hesabı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا
"Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez."
|| BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm.
Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
| |