Ne Mutlu İNSANIM DİYENE...!!!!! ( Memlekete Dair )/İbrahim İnecik
Malum Ülkemiz Son günlerde.. son aylarda son yıllarda.. Cumhuriyet kurulduğundan beri.. Osmanlı İmparatorluğunun Son Demlerininden itibaren.... belirli ; çözülmesi kolay lakin çözülmek istenmeyen Olaylarla boğuşuyor..Sürekli İnsanlar acı çekiyor ama tepedeki kesim Milletin üstüne çöreklenmiş kendini bilmez haydutlar takımı adına her ne derseniz diyin.. Ellerindeki gücü kaybetmemek adına kendileri ağlamayıp Halkın ANASINI AĞLATMAKTAN Asla Ve Asla Çekinmediler.. Böldüler halkı.. Kamplara ayırdılar.. Sonra birbirine kırdırdılar..
Bugün bunların hepsi çok açık bir şekilde meydanda..
En son yaşanan İnegöl Ve Dörtyol Olayları.. Kardeşi Kardeşe Kırdırtma Ve Gücü Elinde tutma politikası.. Aklı olan herksen gerçeğin en olduğunu görür..
Bu ülkede Halksal bi problem yok.. Bu ülkede Sistem sorunu var.. Çünkü Sistem Kanla Beslenip Ölülerle Ayakta Duruyor..
Bu lanet sistem şimdi çatırdamaya Başladıya tekrar insanları bir birine düşürmeye ÇALIŞIYORLAR...
Biraz Düşünelim..
Allah bizleri İnsan Olarak yarattı..
Allah bizleri Eşit yarattı..
Allah bizleri Hür Yarattı...
Şimdi.. Benim Türk olmam Kürt olmam Arap olmam Laz Olmam Arnavut olmam Fransız olmam Çinli Olmam.. neyi değiştiriyor?
Ben kimden Üstünüm.. yada kim benden Nasıl üstün ? neye göre üstün.. yada üstünlük nedir ??
Allah'ın eşit yarattıklarına kim hangi hakla Üstünlük taslıyabilir...???
Maalesef günümüzde Milliyetçilik adı altında Allah'ın bu eşitlik yasası bu eşit ve hür olma kanunu ayaklar altına alıyorlar.. Ben Türküm diyen.. Kapı komşusu ; dostu ;arkadası Sırf Kürt olduğu için ondan Nefret edebiliyor.. yada tam Tersi Ben Kürdüm diyen .. Karşısındaki sırf Türk diye Ondan Nefret edebiliyor...
Ben bu Zihniyete LANET olsun Diyorum.. İnsanları Sırf Mensubu olduğu toplumdan dolayı.. dışlamak.. kötü muamele etmek hakir görmek.. ezmek.. Nasıl NAMUSSUZ'ca Bir İştir..???
Birinin suçu varsa o suçun cezasını işleyen çeker.. tüm Toplum ÇEKEMEZ..
Millet olarak Uyanık Olmamız Lazım.. Her şeyden Evvel bizler İnsanız ..
Ben Kürdüm.. Ben TÜRK'üm.. Arap'ım Lazım İngilizim..Ermeniyim.. Hırvatım Boşnağım..
Benim Dİlim Türkçe.. Kürtçe..lazca arapça..italyanca..ingilizce Ermenice japonca..malayca..hintçe.. Urduca..
Dünyadaki Tüm diller Benim.. Dünyadaki Tüm toplumlar benim.. Allah beni Özgür Yarattı.. herkesi Özgür Yarattı..Kimse Kimsenin hakkını hukukunu çiğnemesin ve Üstünlük taslamasın..
Allah'a İHANET ETMESİN...
Yer yüzündeki tüm Etnik Milliyetçi Düşünceleri AYAKLARIMIN ALTINA ALIYORUM...Çiğneyip çiğneyip Tarhin Lağım ÇUKURLARINA Atıyorumm....
Üzerinede Sifonu Çekiyorum...!!!
Ve Bu Düşünceye'de LANET OLSUN diyorum...
NE MUTLU ÖZGÜRLÜK DİYENE...
NE MUTLU İNSANIM DİYE....
İBRAHİM İNECİK
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]