|
Konu Kimliği: Konu Sahibi medinelii,Açılış Tarihi: 10 Şubat 2009 (01:47), Konuya Son Cevap : 26 Ocak 2023 (23:13). Konuya 9 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Şubat 2009, 01:47 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Ve RABBİM.... Ve RABBİM.... ve sen rabbim Sen... kimim varki senden başka, tut ve sakın bırakma ellerımı ey rahman ve rahim olan sultan... acizliğimi hep sakladım şimdi ayan beyan işte rabbim geldim... sen hep gel dedin ya... GELdim... bulamadım rabbim senden başka seherlerde seninle olan kulların hürmetine affeyle ey Rabbim senle olmayınca öyle yalnız öyle biçareyimki sen varsan herşey tamammış... sen, el berr sin iyilik edenlerin en güzeli.. AFFEYLE... |
Konu Sahibi medinelii 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
nişan sohbetimde anlatılan örnek hadıse | Serbest Kürsü | sevginin_bedeli | 20 | 10173 | 14 Ekim 2009 15:31 |
huzzam yayında | Serbest Kürsü | medinelii | 6 | 2463 | 12 Ekim 2009 21:59 |
Ve RABBİM.... | Allah(c.c) | su damlası | 9 | 3034 | 10 Şubat 2009 01:47 |
efsunlu.... | Makale ve Köşe Yazıları | medinelii | 0 | 1644 | 08 Şubat 2009 21:51 |
bu hayata çıplak gözle bakılmaz(mış) | Makale ve Köşe Yazıları | KARAKÖSE | 1 | 1931 | 08 Şubat 2009 21:47 |
10 Şubat 2009, 11:19 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cvp: Ve RABBİM.... ey Rabbim senle olmayınca öyle yalnız öyle biçareyimki sen varsan herşey tamammış... EY RABBİM HAVF VE RECA ARASIDA CIRPINAN BİR CARENİM EY RABBİM BENİ BİR AN DA OLSA BIRAKMA BANA BENI BENDE DEGİL BENİ SENDE KAYBET BEN BENDE KAYBOLMALARDAN KORKAR OLDUM ARTIK... BENI SENIN VARLIGIN İÇERİSİNDE YOK ET RABBİM YOK ET YOK ETKİ BANA VERDİGİN CAN EMANETİNİ SENDE BİTİREYİM SENDE SON BULAYIM.... ELLERİN CENNET GÜLLERİ DERSİN KARDEŞİM....
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
10 Şubat 2009, 21:31 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 2893 Üyelik T.:
03 Ağustos 2008 | Ey Rabbim ... Seni düşünüyorum şimdi… Günahımdan çok rahmetini.. Ve geldim işte.. Neyim var , neyim yok ise aldım,geldim.. Olanca günahımla,isyanımla…Olmayan şükrüm ve duamla geldim.. Geldim işte.. Geldim Rabbim.. Öyle yorgun düşmüş hâlde geliş ki bu geliş..Öyle yorgunum ki ALLAHım.. Alıversen.. Kurtuluversem bu yükten.. Dinleniversem… Dileniyorum işte kapında..Rahmetininin dilencilerini eli boş çevirmeyeceğinin bilinciyle dileniyorum.. Geldim işte sonunda.. Alırsın değil mi huzur kapısından.. Kapılar önünde koymasın değil mi ; öyle perişan..? Çaresizim şimdi… Öylesine çaresiz..Öylesine lâl.. Dışarısı soğuk şimdi…Dışarısı ayaz..… Huzurunun o sıcak iklimine muhtacım .. Şimdi yok yeri yurdu bu bedevinin,sokak çocukları kadar.. çöllerde kabul etmez artık ,günahlarımdan..! Lâ mekânlarda kaldım ALLAH’ım! .. Zaman tükendi artık... Tükendim ALLAh’ım.. Tek bir nefes aldırmaz oldu artık gafil yanım.. Muhtacım ALLAH’ım… Öylesine muhtaç.. Ah… Öyle açım ki hem de,rahmetinin tek bir damlasına.. Ey kalbimin sahibi.. Ey rahmeti ab-ı hayat iksiri.. Rahmetsizlikten kavrulan gönlüme nurlarını yağdırmaz mısın… ? Ey dertlerin biricik dermanı olan.. Ey ezeli ve ebedi dostu,kullarının… Geldim işte..Buradayım… Kabul etmez misin ? ‘’Kulum’’ demez misin?... Almaz mısın yoksa huzuruna ‘kul’’ olduğunu unutup kulluktan bihaber bu acizi.. Affetmez misin ALLAHım … Bunca günahıma bakıp da ret mi edersin..?! Şimdi ne olur Ey Rabbim,izin ver.. İzin ver huzuruna günahsız durayım.. Yetmez değil midir, bunca zamandır omuzlandığım günah yükümü..?! Günahımı alıp,bu yükten kurtarmaz mısın? Bunca zamandır işlediğim günahlardandır, sana varamayışım.. Sana gelişimi engelleyen tüm prangaları söküver ALLAh’ım.. ‘kULum’’ dediklerin arasına katıver bizleri de.. Sana layık kul olmakla şereflendir ALLAH’ım.. Abd olmakla huzuru bulalım.. Sıkıntılarımızdan kurtulalım abdiyetle.. Bağışla ALLAh’ım.. Cürmümüz çok… Ama..Ama,rahmetin daha çok.. Rahmetinden ümitvarım… Sen ki rahmetinin %99’unu kıyamette mü’min kullarına saklayansın… Geri kalan bir rahmetinle ,dünyada kaldır bu yükümüzü de huzurunda boynumuzu bükme ALLAH’ım.. Bilirim … Bilirim affedersin ALLAhım.. ‘Senin rahmetin okyanus, günahım ise okyanustaki adada bulunan ağaçtaki garip kuşun ağzında ;bir nohut tanesi ..’’ Kuraklaşmış tüm yanlarım o ab-ı hayatla yeşersin.. Eksik etme kalbimden rahmetinin damlalarını.. İzin ver nasuh tevbe kapılarından geçeyim de, dilime değen her bir harf gönlümde yeni dua çiçekleri filizlendirsin.. Baharın ölmüş toprağa hayat verdiği gibi , ben de yeni bir hayat bulayım .. Ölüleşmiş kalbimdan gelen kötü kokular ruhuma değmeden , rahmetinin hoş kokuları ile dolayım... amin amin amin |
10 Şubat 2009, 23:47 | Mesaj No:7 |
Cvp: Ey Rabbim ... amin amin Baharın ölmüş toprağa hayat verdiği gibi , ben de yeni bir hayat bulayım .. Ölüleşmiş kalbimdan gelen kötü kokular ruhuma değmeden , rahmetinin hoş kokuları ile dolayım... | |
11 Şubat 2009, 00:03 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cvp: Ey Rabbim ... Ah… Öyle açım ki hem de,rahmetinin tek bir damlasına.. Ey kalbimin sahibi.. Ey rahmeti ab-ı hayat iksiri.. Rahmetsizlikten kavrulan gönlüme nurlarını yağdırmaz mısın… ? Ey dertlerin biricik dermanı olan.. Ey ezeli ve ebedi dostu,kullarının… Geldim işte..Buradayım… Kabul etmez misin ? ‘’Kulum’’ demez misin?... Almaz mısın yoksa huzuruna ‘kul’’ olduğunu unutup kulluktan bihaber bu acizi.. Affetmez misin ALLAHım … HAVF VE RECA ARASINDA HEM UTANGAÇ BİR O KADRDA MAHCUP BİLİRİMKİ GÜNAHIM ÇOK AMA ŞUNUDA BİLİRİMKİ BAŞKA KAPI YOK RABBİM ÖNCE BÜTÜN MÜMİN KARDEŞLERİMİ SONRADA ŞAHSIMI AFFETSİN İNŞALLAH ...MEVLA DUADAN AYIRMASIN HİÇ BİR KULUNU ..MİNAM ELLERİN CENNT GÜLLERİ DERSİN İNŞALLAH....
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
11 Şubat 2009, 00:19 | Mesaj No:9 |
Cvp: Ey Rabbim ... Ey kalbimin sahibi.. Ey rahmeti ab-ı hayat iksiri.. Rahmetsizlikten kavrulan gönlüme nurlarını yağdırmaz mısın… ? Ey dertlerin biricik dermanı olan.. Ey ezeli ve ebedi dostu,kullarının… acizane senden istiyorum ki,bu aciz,zelil,perişan,miskin,düşkün,sana sığınan, kendisi için hiçbir fayda elde etmek ve hiçbir kötülügü önleme gücüne sahip olmayan şu kulunun tövbesini kabul buyur ALLAH'ım AMİNN ALLAH razı olsun minam kardeş... | |
26 Ocak 2023, 23:13 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Ey ezeli ve ebedi dostu,kullarının… Geldim işte..Buradayım… Kabul etmez misin ? ‘’Kulum’’ demez misin?... Almaz mısın yoksa huzuruna ‘kul’’ olduğunu unutup kulluktan bihaber bu acizi.. Affetmez misin ALLAHım … Bunca günahıma bakıp da ret mi edersin..?! Şimdi ne olur Ey Rabbim,izin ver..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |