|
Konu Kimliği: Konu Sahibi medinelii,Açılış Tarihi: 08 Şubat 2009 (21:47), Konuya Son Cevap : 16 Şubat 2009 (03:06). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Şubat 2009, 21:47 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | bu hayata çıplak gözle bakılmaz(mış) bu hayata çıplak gözle bakılmaz(mış) Bu hayata çıplak gözle bakılmaz(mış) Bir ukdenin vefatı içimi dökmeme sebep oldu. Kimine su vermeye bile takat yettiremeyen isteksiz kalbim, meğer bu hale nasıl geldiğini merak etmeyenlerin hısımına uğramış. Yazık mıdır? Yazıktır, yazık… Desem bile bir tokatta bundan yiyeceğim. Velhasıl tutunacak dallarda kırılmış. Hiç mi insanlık eden olmaz diye dönüp durmuş başımda sözler, çaresizlikler, kırık umutlar… Süregelen hastalıklarımı kimseye söyleyemeden yeni, yeni suskunluklar katıyorum kararlarıma. Sonra Her karar bir intihar, her intihar yeni bir nefes oluveriyormuş, farkında olmasızın… Ben farkına vardım. Eriştim o anlamı derin sızılara Nedensiz görmüyorum ukdemin vefatını. Eceli geldi ve bir aha yakışır biçimde uzaklarıma, uzlaşmadıklarıma karıştı. Buyur da bir kelam kat çığlığıma. Şimdi seninde konuşma vaktin. Hep susmadık mı o ukdeyi mahvederken… İçine aşk gizlediğimiz o meleği katlederken. Sen mısralarımı kan revan içinde bırakırken, bende mi ölmeliyim? Hangi yangının korudur bu gidişlerin Ellerini ver de üstesinden geleyim bu mahvoluşların. Dur ya da sen kıpırdama ayrılma olduğun yerden… Benden… Sana bırakıyorum artık lütfen, lütfet… Çıplak gözle bakmaya çalıştım hayata. Olabildiğince saf, şeffaf tutarak ruhumu… Apaçık kalıplar, giysiler bulmadan sundum içimi hayata ve öyle bakmaya çalıştım. Olmadı… Hayatın radyasyon etkili acıları hücrelerime ayırdı beni, o anda… Başımı öne eğdim. Kim bilir belki de önümdeki yürek parçacıkları benimdir… 26.10.2008 Tuğçe abacılar. |
Konu Sahibi medinelii 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
nişan sohbetimde anlatılan örnek hadıse | Serbest Kürsü | sevginin_bedeli | 20 | 10173 | 14 Ekim 2009 15:31 |
huzzam yayında | Serbest Kürsü | medinelii | 6 | 2463 | 12 Ekim 2009 21:59 |
Ve RABBİM.... | Allah(c.c) | su damlası | 9 | 3035 | 10 Şubat 2009 01:47 |
efsunlu.... | Makale ve Köşe Yazıları | medinelii | 0 | 1644 | 08 Şubat 2009 21:51 |
bu hayata çıplak gözle bakılmaz(mış) | Makale ve Köşe Yazıları | KARAKÖSE | 1 | 1931 | 08 Şubat 2009 21:47 |
16 Şubat 2009, 03:06 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 5710 Üyelik T.:
18 Aralık 2008 | Cvp: bu hayata çıplak gözle bakılmaz(mış)
Bence tuğçenin duyguları, düşünceleri çok dağınık. Bu dağınıklık bir çok hüznü, umudu, masaya konup gözlenmesi istenen manevi değerlerin bir kaç cümlede dile getirilme çabasında bile kendini gösteriyor. Bu kadar dağınık zihin ve yürek parçacıklarını kısa cümlelere sığdırmış. Bence yazıyı devam ettirse daha yazacak çok şeyi vardır. Zihnine ve yüreğine sağlık |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |