|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 09Haziran 2009 (16:10), Konuya Son Cevap : 06 Ekim 2022 (16:02). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09Haziran 2009, 16:10 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız? sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız? bir takım sıkıntılar yasıyoruz bazı anlarda ..işte o anlarda yapacak şeylerimiz neler acaba????? |
Konu Sahibi KuM TaNeSi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
41.Haftanın Misafiri Belgin | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 37 | 15040 | 04 Ekim 2009 16:49 |
Neden Su içmeliyiz(46 sebep) | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | su damlası | 6 | 3668 | 04 Ekim 2009 12:50 |
Yokluğuna Alıştırma... | Şiirler ve Şairler | KARAKÖSE | 1 | 3010 | 04 Ekim 2009 12:45 |
Kırgınım Sana /medineweb | Şiirler ve Şairler | su damlası | 8 | 3289 | 02 Ekim 2009 19:49 |
google amcam düzeltir işi bilir herşeyi =) | Resim/Karikatür | Esma_Nur | 2 | 2766 | 02 Ekim 2009 11:25 |
10Haziran 2009, 01:12 | Mesaj No:2 |
RE: sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız?
Şu an öyle bir an yaşıyorum.Medineweb'in gül kokulu iklimindeyim bu iyi geliyor şimdilik.Ahhh bir de eski dostlar olsa da konuları sabotaj etsek.En ciddi konularda bile sohbet ederdik.Kulaklarınız cınlasınnnn....Nerdesiniz yaa | |
15 Ağustos 2009, 22:26 | Mesaj No:3 |
RE: sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız? ]eskiden olsa ağlarım derdim ama hayat bana üyleşeyler yaşattıki artık sadece susuyorum[/size] | |
16 Ağustos 2009, 15:34 | Mesaj No:5 |
RE: sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız?
Yalnız kalırım ve hep düşünürüm
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
16 Ağustos 2009, 15:38 | Mesaj No:6 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | RE: sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız?
abdest+namaz kuran okumak veya abdussamedden dinlemek.. stres sıkıntı namına hiç bi şey kalmıyor.. |
08 Mart 2018, 22:09 | Mesaj No:8 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Yüreğimizi ferahlandıran Rabbime şükürler olsun..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
09 Mart 2018, 17:19 | Mesaj No:9 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Hepsini yapmışlığım var Önceleri yani ergenlik evliliğin ilk dönemleri felan dersek sıkıntıdan kurtulmak için; Uyudum :Uyanınca baktım yine geçmemiş, üstüne tembellik yapmış.Sıkıntım iki kat olMuş. . Arkadaşıma gittim: Baktım onun hiç umuru değil.Seni anlıyorumla başlayan ama araya giren hiç anlamamışlık tavırları..Bide arkadaşın derdi benden çok. Bide onu sıkıntı et bonus olarak geri dönsün... Sahilde yalnız başına dolanayım dedim: Sıkıldım dahada daraldım.Bide babam çok kızdı senin ne işin var bi başına sahilde, Kırarım bacaklarını lafını yedim.Ohh sıkıntı moral bozukluğu oldu 5 kat.)) Anama babama anlatmayı hiç denemedim..Şükret..Şükret. .Sanki şükretmiyoruz)) Oda olmadı.. Ağladım; Başağrısı yaptı..Kızarmış gözler Aman bi daha mı ağlarım dedim.)) Bu sefer bunları sıkıntı et.. Müzik dinledim hep dertlendim.Darlandım. Yemek yedim; Abbow en boy birbirine paralel olmaya başlayacak baktımki, sıkıntı tavan...Hala bu kuralı görmezden gelirim.)Buda sıkıntıyı gidermiyor baskül de hayal kırıklığı olarak geri dönüyor. Amaaann sıkıntıda neymiş demişliğim var ama bi faydasını gördümmü hiç.hatırlamıyorum Ergenlikten-olgunluğa bu süreçte; bir yöntem varki en son keşfettiğime yanarım... Abdest/secde ve sadra şifa Kuran, gibisi yok. Kendin okuyacaksın..Edebinle içini döke döke, aklına gelmeyen sözcüklerle..Üstesinden gelemeyeceğiniz sıkıntı, altından kalkamayacağınız dert yok biiznillah.. Allahın isimleri, peygamber duaları büyük ferahlık limanları. Fırtına zamanlarında sığınak...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
09 Mart 2018, 19:09 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
En başda icimi daraltan neyse onu çözmeye bakarim ..yok çözemiyorsam.akisina birakirim .namaz ve kurannin insani rahatlattiği aşikardir ..onlar zaten hayatimizda bazen insan kendi ruhuna yakin biri ile sohbet etmeyi ister, bazen yalniz kalmayi,bazen cikip dolasmayi bazen temizlik yapmayi yani bende soruna göre değisiyor seçenekler)))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |