|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 06 Eylül 2012 (16:56), Konuya Son Cevap : 23 Eylül 2022 (12:03). Konuya 38 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Eylül 2012, 19:48 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | Cevap: medineweb yönetiminden memnun musunuz?
bana özlettiniz geleli çok olmadı ama televizyonda çıksa ismi geçse ağlıyorum tekrar gitmek için kutsal topraklara rabbim herkese nasip etsin iklimya evlen ve eşinle git dahada bir güzel oluyor benden söylemesi ...
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... |
10 Eylül 2012, 21:20 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: medineweb yönetiminden memnun musunuz?
yönetimden umreye döndü yorum yapan oy kullanan kişilere tekrar teşekkür ederim katılımlarından dolayı |
10 Eylül 2012, 21:23 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 19474 Üyelik T.:
22Haziran 2012 | Cevap: medineweb yönetiminden memnun musunuz?
bence site yönetcimiz Abdülmelik siteye çok az uğruyor daha fazla uğrayıp paylaşımda bulunmasını isterdim . birde bayanların erkk niçki alması hiç iyi olmuyor bence .. cinsiyetini farklı göstrmek dürüst br davranış değil! bazı editörler çok pasif.paylaşımlarını göremedik.. ama genel olarak çok güzel bir yönetimi var forumun, çok faydalı insanlar var içlerinde. memnunum |
10 Eylül 2012, 21:34 | Mesaj No:24 | |
04 Şubat 2011 | Cevap: medineweb yönetiminden memnun musunuz? Alıntı:
abdulmelik abi nickle giriş yapmadanda forumla sürekli ilgileniyor zaten.herhengi bir sorun çıkınca hemen müdahale ediyor..yönetici demek sadece aktif olup konu açmak değil..yetkilerimize binaen görevlerimiz var bu görevlerimiz yeterlimi değilmi diye öğrenmek istedim..bayanların nickine gelince kim nasıl isterse nasıl rahat ederse alsın saygı duyuyoruz..teşekkür ederiz abdulmelik = yönetici vasfını dolduran süper yönetici kurtmehmet = onlıne olmasına rağmen paylaşım olarak nadiren gördüğüm yetkilerini kullanma olarak denk gelmedim incesızı = aktif olduğu zamanlarda gayet iyi bir yönetici olduğunu düşünüyorum.ama uzun zamandır yok.bu kadar süre gelmeyen görevlinin yetkisinin alınmadığı tek forum bura sanırım dua dilencisi = yetki kullana bilen editörlerden şifalanıp eski formuna dönmesini diliyorum su damlası = aktiflikde yetkilerini kullanmayıda daha iyi öğrenecek inşaAllah suhtem = su damlasına olan düşüncelerimle aynı talibetün= yeni anne olmadan önce paylaşımda bulunurdu ama o da uzun zamandır yok yetki açısındanda denk gelemdim bilmiyorum aslı = aktif olunca paylaşımda sınır yok yetkilerinide yavaş yavaş öğreniyor remle = hem var hem yok gerektiğinde yetkilerini kullanabilen editörlerden esmanur= yetkisinin hakkını veriyor huzeyfe= yorum yok | |
10 Eylül 2012, 21:43 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 19474 Üyelik T.:
22Haziran 2012 | Cevap: medineweb yönetiminden memnun musunuz?
hemen savunmaya geçmenize gerk yoktu . sadece düşüncemi söyledim : muhsin abimizin yazılarını çok beğendiğim için keşke daha fazla paylaşsa diye sitem ettim sadece .mükemmel bi insan olduğu için daha fazla istifade etmek istiyorum |
10 Eylül 2012, 21:44 | Mesaj No:26 | |
04 Şubat 2011 | Cevap: medineweb yönetiminden memnun musunuz? Alıntı:
savunma değil yorum yapan her üyeye yorumuna dair söylenecek bişey varsa söyleyip teşekkür ettim.kendimde yorum yapacaktım sizdende alıntı yaptım | |
11 Eylül 2012, 00:49 | Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 164 Üyelik T.:
14 Eylül 2007 | Cevap: medineweb yönetiminden memnun musunuz?
ben daima sizlerleyim, nickim görünmesede varyok modundayım
__________________ *Buda geçer ya hu* |
11 Eylül 2012, 13:31 | Mesaj No:28 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: medineweb yönetiminden memnun musunuz?
bütün editörlerin paylaşımlarını çok beğeniyorum.ama ne yalan söyleyeyim,aklıma ilk gelenler aktif olarak,sevgili esmanur var,duru durağı yok maşallah hep bizimle birlikte ,buda çok hoşuma gidiyor tabiki... su damlasının paylaşımlarını hiç bişeyle kıyaslayamam,aslıda öyle,huzeyfe,abdülmelik hepsi birbirinden kalite ve şahane paylaşımlarınız var,tabiki bu paylaşım artırılabilir.bende arkadaşlara katılıyorum ve abdülmelik abinin yazılarının artmasını isteyenlerdenim,bir ricam daha olacak, sayın yitik sevda ve fecr hocanın etrafında şekillenen ,kuranın içeriği,anlaşılması hususunda çok kalite paylaşımlar ve diyaloglar vardı,ben tekrar özellikle fecr hocanın ve bu konuya hakim dostların tekrar böyle bir konu başlığı altında aktif olmasını istiyorum.formun içinde böyle konu başlıkları tabiki çok var,kastettiğim daha güncel ve aktif hale gelmesi,bilmem anlatabildimmi... |
11 Eylül 2012, 15:53 | Mesaj No:29 | |||
Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | Cevap: medineweb yönetiminden memnun musunuz? Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Yeterki sen iste hemen alırız yetkisini
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. | |||
22 Eylül 2012, 21:52 | Mesaj No:30 |
Durumu: Medine No : 20319 Üyelik T.:
18 Eylül 2012 | Cevap: medineweb yönetiminden memnun musunuz?
şu ana kadar memnun oldum inş. bi aksilik çıkmaz ama yok ya çıkmaz zannedersem |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |