|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Allahın kulu_,Açılış Tarihi: 23 Aralık 2013 (20:45), Konuya Son Cevap : 08 Ocak 2018 (14:59). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Aralık 2013, 20:45 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Size bir İftira Atıldığında Ne Yaparsınız? Size bir İftira Atıldığında Ne Yaparsınız? kimisi beddua ediyor kimisi allaha havala ediyor ya siz siz üzenlere karşı ne yardınız? lütfen herkes görüşünü yazsın |
Konu Sahibi Allahın kulu_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Haftanın konusu:Şiddet neden artıyor? | Hafta'nın Konusu | gün ışığı | 8 | 1555 | 26 Ağustos 2019 00:20 |
AÖF İlahiyat Arapça 2. Sınıf Vize Soruları – 2009 | Arapça 4 | Allahın kulu_ | 3 | 1605 | 23 Ocak 2019 20:40 |
Sayı ve Temyiz soruları | Arapça 4 | Allahın kulu_ | 0 | 3044 | 23 Ocak 2019 20:09 |
Arapça 3 dersleri | Arapça 3 | Allahın kulu_ | 0 | 1184 | 03 Ocak 2019 13:34 |
Arapça 3 | Çıkmış Soru Çözümleri | Arapça 3 | Allahın kulu_ | 2 | 1621 | 03 Ocak 2019 12:56 |
23 Aralık 2013, 21:18 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 26427 Üyelik T.:
06 Mart 2013 | Cevap: size bir iftira atıldığında ne yaoarsınız?
Hz. Aişe’ye atılan iftira (ifk) olayında Allah Rasulü (s.a.s.) ona şöyle hitap etmiştir: “Ey Âişe! Senin hakkında bana şöyle şöyle şeyler ulaştı. Eğer bunlardan beri isen Allah seni tebrie edecek (temize çıkartacak) tir. Eğer bir günaha bulaştıysan Allah’tan af dile ve O’na tevbe et. Çünkü kul itirafta bulunur ve tevbe ederse Allah onun tevbesini kabul eder.”Buhârî, Megazî, 34. arkadaşımın başına geldikten sonra bunu bilir bunu söylerim...Allah kimseyi iftira ile imtihan etmesin.
__________________ İnancımız batıl değil ki, ümidimiz kırılgan olsun. . . |
24 Aralık 2013, 09:51 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: size bir iftira atıldığında ne yaoarsınız?
35 senelik hayatımda Allaha çok şükür kimseyi bilerek kırmadım hakkına girmedim binlerce şükürler olsun..Üzerime farz yada vacip olmayan bir mevzuda 19 sene hiç taviz vermeden vicdanen rahat olduğum bir mevzuda büyük bir iftiraya maruz kaldım 1 sene geçti ama asla unutmadım unutamadım ve o iftira ailemi ve beni çok büyük etkiledi hala aklımdan çıkmıyor. .Bazen yoruluyorum düşüncelerin ve soruların beynimde çoğalmasından ..İşte her şey beynime hucum ettiğinde Allahım sana havale ediyorum ellerii ve dilleri ile zulmedenleri ve asla hakkımı helal etmiyorum hesap gününde sürünerek gelsinler huzuruna diyede dua ediyorum ..Canı yanan biri olarak, asla hiç bir konuda peşin hükümlü olmamak lazım emin olmadan karar vermemek lazım bunu öğrendim ..Can yanınca beddua ediliyor beddua edenden ziyade beddua etmeye sebep olan olayları ve kişileride göz önünde bulundurmak lazım .Beddua etmek hoş değil ama o raddeye getirenlerde sütten çıkmış ak kaşık değiller bu ne konuda olursa olsun beddua eden kadar bedduayı sebep olan gerek olaylar gerekse kişilerde aynı konumda hatta etmeye sebep olanlar iki kat vebal altında ...
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
29 Kasım 2014, 19:09 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 45760 Üyelik T.:
27 Ekim 2014 | Cevap: size bir iftira atıldığında ne yaoarsınız?
sabrederim ...
__________________ HAKKA İNAN,SA'YE SARIL ,HİKMETE RAM OL! |
29 Kasım 2014, 20:54 | Mesaj No:5 |
Cevap: size bir iftira atıldığında ne yaoarsınız? Bir duam vardı: Allahım kimi üzdüysem, kimi incittiysem, kimin dedikodusunu ettiysem, kiminle kavga ettiysem, kimin bende bir hakkı var da ödeyemediysem, ona kabul olmuş hac, namaz, zekat, oruç ve ibadet olarak dönsün... Belki duamdan dolayıdır bilmiyorum, belki de ben haksızımdır... Ama kiminle ciddi bir kavga ettiysem hacca gittiler... Bu durum ise beni çok mutlu ediyor. Kimbilir belki de deliyim...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
29 Kasım 2014, 21:20 | Mesaj No:6 | |
Durumu: Medine No : 45760 Üyelik T.:
27 Ekim 2014 | Cevap: size bir iftira atıldığında ne yaoarsınız? Alıntı:
su dunyada deli olmak en evlası...degil mi ki efendimize de deli mecnun denmişti.iyi insanların hepsi oyle gozukmez mi ki zaten.
__________________ HAKKA İNAN,SA'YE SARIL ,HİKMETE RAM OL! | |
27 Kasım 2017, 17:59 | Mesaj No:7 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Önce somut olarak yapabileceklerimi düşünür aklı selim davranarak doğru hareket etmeye çalışırım. Mücadele kesinlikle veririm.Muhatabım kim, mevzu ne, konuya hakimiywt şart..İnsanların fikirlerini değiştirmek için değil.İnsanlar arkanızdan konuşup yüzünüze karşı Kibarlıkta ve samimî görünmekte pek mahir. O açıdan sorun yok... Ailemin aklında soru işaretleri kalmasın yeter. Çokça dua edip Allaha sığınırım acizliğe ve ümitsizliğe düşmemek için. Her hak sahibine verileceği için içim acaip rahat olur. Panik halinden kurtulup soğukkanlılığa geçiş evresi olsa gerek))).Takılıp kalmam. Ben havale etmesemde yüce mahkemede alacaklı olduğumu biliyorum ya o yeter derim herhalde Yalnız bekara boşanmak kolaydır gibi oldu benim açıklamada)) Ali hocamınki de kemale ermiş davranış biçimi maşallah Ya siz....
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
07 Ocak 2018, 18:59 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
MasaAllah Ali hocam guzel bir dua aslinda hepimiz sizin gibi dusunebilsek hayat guzel olurdu.herkese hakkini helal etmektir bu Iftiralar kiskancliklar malesef yasaniyor gormezden gelinemiyor ki
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |