|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Allahın kulu_,Açılış Tarihi: 06 Ekim 2015 (17:31), Konuya Son Cevap : 26 Ocak 2023 (08:44). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Ekim 2015, 17:31 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Sabah Namazina Nasil Uyanirsiniz? Sabah Namazina Nasil Uyanirsiniz? Sabah Namazina Nasil Uyanirsiniz?
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konu Sahibi Allahın kulu_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Haftanın konusu:Şiddet neden artıyor? | Hafta'nın Konusu | gün ışığı | 8 | 1554 | 26 Ağustos 2019 00:20 |
AÖF İlahiyat Arapça 2. Sınıf Vize Soruları – 2009 | Arapça 4 | Allahın kulu_ | 3 | 1605 | 23 Ocak 2019 20:40 |
Sayı ve Temyiz soruları | Arapça 4 | Allahın kulu_ | 0 | 3043 | 23 Ocak 2019 20:09 |
Arapça 3 dersleri | Arapça 3 | Allahın kulu_ | 0 | 1184 | 03 Ocak 2019 13:34 |
Arapça 3 | Çıkmış Soru Çözümleri | Arapça 3 | Allahın kulu_ | 2 | 1621 | 03 Ocak 2019 12:56 |
06 Ekim 2015, 21:45 | Mesaj No:2 |
09 Kasım 2013 | Cevap: Sabah Namazina Nasil Uyanirsiniz?
Ben cok uykucu oldugum icin sabah namazina uyanamiyordum kevser suresini okudum Resmen biri uyandiriyolar uyanmadigin zaman biraz sertce uyandirildim
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
06 Ekim 2015, 21:59 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Sabah Namazina Nasil Uyanirsiniz?
Samimi bir sekilde uyumadan önce niyetinizi getirin gece uyanıkta olsanız ezana az kalada uyusanız Öyle bir uyandırılırsınız siz bile anlayamassınız..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
07 Ekim 2015, 12:05 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Sabah Namazina Nasil Uyanirsiniz?
zamanında kılınan Sabah namazı kadar insanı huzurla dolduran birşey yoktur
|
07 Ekim 2015, 19:13 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Sabah Namazina Nasil Uyanirsiniz? sabah namazının huzuru gibisi yok..zaten sabah namazını kıldın mı Hiç bir vakti kaçırmak istemiyorsun.. ve sabah namazını kılamasam ceza veriyorum kendime..Buda güzel bir yöntem .. Alıştığın zaman kendiliğinden uyanıyorsun zaten..Önemli olan niyeti yüreğine koymak..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
07 Ekim 2015, 19:19 | Mesaj No:6 |
Bende yatsi namazini kilinca Niyet ettim sabah namazini kilmaya diyorum La havle vela kuvvete illa billahil aliyhil azim Genelde esim uyandiriyo bazende ezani duyuyorum
07 Ekim 2015, 20:19 | Mesaj No:7 |
Sabahi kilip ogleye niyet ediyorum Oglen ikindi icin Ikindiden sonrada aksam yatsi devam ediyor Yazmayi unuttum. Su damlam senin yonteminde iyiymis
01Haziran 2021, 22:31 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | 3veya 7 tane kevser suresi okuyunca kalkıyosun ..😊 Sabah namazı , Huzur ..🌾
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
02Haziran 2021, 00:31 | Mesaj No:9 |
09 Kasım 2013 |
Alimlerin çoğunluğuna göre, sabah namazında; diğer namazlarda olmayan bir özellik vardır; o da gece melekleri ile gündüz meleklerinin birlikte hazır olup buna şahitlik etmeleridir. Diğer namazlarda ve diğer vakitlerde amellerimizi yazan melekler iki tanedir. ... Bundan dolayı sabah namazı şahitlidir.
02Haziran 2021, 08:47 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Alarm kurup yatıyorum napayım. Daha sağlam Sizinkileri hiç denemedim ama uykum ağır 😪 en iyisi alarm. Birde şu yatsı namazını erken kilabilsem çok güzel olacak. Bunun için ne tavsiye edersiniz? Onada alarmmı kursam şimdi aklıma geldi |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |