|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YOLCUYUM,Açılış Tarihi: 27 Temmuz 2008 (01:22), Konuya Son Cevap : 07 Temmuz 2015 (14:15). Konuya 25 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Temmuz 2008, 01:22 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 1568 Üyelik T.:
28 Nisan 2008 | Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Biraz geniş bi anket oldu ama, herhalde tarafsız oldu. İlk başta bence şair olmanın getirmesi gereken bi özellik olan "SAYGI" yı da bünyesinde barındıran şairleri yazacaktım ve çok kapsamlı olmayacaktı. Mesela: "Ne orumcek, ne yosun, Ne mucize, ne fusun; Kabe Arabin olsun, Cankaya bize yeter!" diyen Kemalettin Kam'i yi ve onun gibileri almayacaktım ama, sonra objektif bi anket olması için aldım. İnşallah affedersiniz. Ankette eksiğimiz olabilir. Ben önemli olduğuna düşündüklerimi yazdım. Eksiğimiz varsa kusuruma bakmayın.... Oylamaya gelince, ben oyumu Üstad, Sultan-üş Şuara Necip Fazıl Kısakürek'ten yana kullanacağım... Zor bi oylama olacağını düşünüyorum, çünkü çok kafa karıştıran isimler mevcut.. Neyse, zaman gösterecektir inşallah.Daha yazacağım yaklaşık 48 isim daha vardı ama anket anca 20 kişi alıyor. Allah'a emanet olun. Oylarınızı bekliyorum Bakalım kimmiş Türkiye'nin en iyi şairi... |
Konu Sahibi YOLCUYUM 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Risale-i Nur'da Esma-i Ilahi | Risale_i Nur (Said Nursi) | medineci | 11 | 6615 | 19 Şubat 2009 21:24 |
Orucun Faydaları... | Oruç-Ramazan | su damlası | 4 | 2627 | 21 Ağustos 2008 14:51 |
medineweb ayetli resimler | Kur'ân-ı Kerim Genel | NUR | 13 | 7877 | 20 Ağustos 2008 13:25 |
MevLana'da aŞk.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | YOLCUYUM | 0 | 1760 | 28 Temmuz 2008 22:24 |
Bel'am Ibn Bâûra | İslami Kavramlar | YOLCUYUM | 0 | 1780 | 27 Temmuz 2008 21:59 |
27 Temmuz 2008, 01:54 | Mesaj No:2 |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Canım kardeşim ben edebiyatçı olarak objektif olmam gerekir ama ben Necip Fazıl hayranıyım... Hayatını da inceledim))) Sağol canım benim..Eline sağlık... Şu da bir gerçek şiirine göre şair değişir.. Beşeri aşkı en iyi anlatan farklıdır... İlagi aşkı anlatan farklıdır.. Alanında en iyi olmak var bence)) Ama Necip Fazıl benim için farklı bir yerde... Saol tatlım.. | |
27 Temmuz 2008, 02:16 | Mesaj No:3 |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Dursun ali Erzincanlı dedim ama oğuzcan'ı işaretlemişim kafa kalmadı bu gece)
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
27 Temmuz 2008, 02:19 | Mesaj No:4 |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Kıyamam seleme ablam sana .. Bu gece ben gelmedim..Ama seni uğraştıracak birileri çıkmış:( Canım ablam benim her işte hayır vardır.. Allah için seni çokkkkkkkkkkk seviyorum..[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
27 Temmuz 2008, 02:23 | Mesaj No:5 |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Ayyy yerim ben seniiii kız sen varya...Bende seni çooookk seviyorumm
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
27 Temmuz 2008, 02:24 | Mesaj No:6 |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim
Şimdi bu anketteki meslektaşım Mehmet Akif ERSOY ie Necip Fasıl KISAKÜREK favorimdir benim. Ama şunu belirtmek isterim ki anket listesinde buluna M. Fethullah GÜLEN hocaefendi bir şair değildir. Fakat Kırık Mızrap kitaplarını okuyanlar bir şairden daha fazlası olduğunu elbette anlarlar ama ben buraya alınması konusunda şahsen bizzat kendim olmasaydı daha iyi olurdu görüşündeyim. ZAten dünya çapında yapılan bir ankette EN Entellektüel kişi seçilmiştir Hocaefendi Buda O'nun her konuda farklı birisi olduğunu gösterir zaten.... Sonuçta ankette ben meslektaşıma oy verecem | |
27 Temmuz 2008, 02:26 | Mesaj No:7 |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim vet hocam anketten hoca efendiyi silemem valla)) evet haklısınız görüşlerinizde...
27 Temmuz 2008, 02:29 | Mesaj No:8 | |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Alıntı:
Dua ile... | ||
27 Temmuz 2008, 02:35 | Mesaj No:9 | ||
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Alıntı:
Sizin kapalı söylemek istediğini tabiri ben açığa vurdum sanırsam, galiba, muhtemelen, kesin | |||
27 Temmuz 2008, 02:37 | Mesaj No:10 |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Bence de galiba, muhtemelen ,kesinlikle ,olması gereken, anlatmak istediğim ,Allah'ın izniyle o idi=)))))))))))))))))))))))))) | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |