![]() |
Cvp: Büyüdük peki en çok neyi özledikk??? büyüdük evet... en çok özledigim günün bitiminde annemin sıcacık kucagını ,nasihatlerini üzüldügümde yakınımda olup başımı sıvazlamasını birde kardeşlerimle hepberaber olmayı çok özledim şimdi herbiri bir yerde evet büyürken dagıldık sanırım ........ |
Cvp: Büyüdük peki en çok neyi özledikk??? dünyaya ilk gözlerimi açtığımdaki günahsız halimi yani bebekliğimi |
re: Büyüdük peki en çok neyi özledikk Medineweb Ehli??? Büyümek, hayatın küçük ama keyifli tatlarına uzak kalmayı gerektirmez ki. Ben mesela; şimdi bile çocuklarımla birlikte bisiklet ve koşu yarışı yapıyor, lunaparkta gondola, radara, dönme dolaba vs. biniyorum. Yazları köyde salıncak, top oyunları ve saklambaç, körebe bilimum çocuk oyunlarının hepsini oynuyorum. Dizlerim tuttuğu müddetçe de kimse engel olamaz bana. haa engel olmaya çalışmadılar mı?Ayıplamadılar mı? Kınamadılar mı? Elbette. Ama kim duyar? Kime ne? Bana ne? Çünkü ben böyle mutluyum. Kimin ne düşündüğünü bazen bir kenara bırakmaya değer bence... |
re: Büyüdük peki en çok neyi özledikk Medineweb Ehli??? En çok köy meydanında tüm çocukların toplanıp gece yarısına kadar saklambaç oynamayı özledim |
re: Büyüdük peki en çok neyi özledikk Medineweb Ehli??? Alıntı:
|
re: Büyüdük peki en çok neyi özledikk Medineweb Ehli??? 5 taş oynamayı:( |
Bütün kargaşaya şamataya rağmen baş ağrısı gürültüye rağmen sofrada yer kalmayıp aç kalmaya rağmen sülale toplantılarımızı çok özledim ..çay-kahve000 |
Alıntı:
o anne baba özlenmezmi :( İnna lillahi we inna ileyhi racıun |
Cevap: Cvp: Büyüdük peki en çok neyi özledikk??? Alıntı:
TıLSıM;yaz günleri akşamın geç saatlerine kadar yakan top oynamayı özledim... bendee özledimm ... bisiklet sürmek te içimdeki ukteuzgn.. çookk özledim çocuk olmayıağlayan000 !!!!..çoook... .....ne garip bi duygu.. çocukkende bir an önce büyümek isterdik :).. |
Cevap: Büyüdük peki en çok neyi özledikk??? BEN EN ÇOK ESKİ BAYRAMLARI ÖZLEDİM.elimizde kocaman poşet sürüklercesine yanımızda taşır ev ev gider çikolata toplardık.hiç unutmam bir eve iki kere gitmiştim evsahibi beni azarlamıştı. |
SAAT: 02:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.