![]() |
Cevap: Büyüdük peki en çok neyi özledikk??? Yemyeşil bahcemizde yemek yedikten sonra kaysı ağacını taşlamayı özledim :) |
Cevap: Büyüdük peki en çok neyi özledikk??? Hiçbirşeyden sorumlu olmamayı özgür bir çocuk olmayı :) bugünlerde düşünmem gereken çok şey var sanırım o yüzden buna özlem duydum bi anda:) |
Cevap: Büyüdük peki en çok neyi özledikk??? Alıntı:
|
|
|
|
Cevap: Büyüdük peki en çok neyi özledikk??? 1- Gazoz şişesini çalkalayıp çalkalayıp fışkırtmak . 2- İstop oynarken tutulan rengi bulmak uğruna verilen savaşta sokaktan geçen insanların üstüne atlayıp 'tuttum tuttum' diye bağırmak. 3- Bisiklet sürerken elleri bırakıp akrobatik hareketler yapmak ve neticede yere yapışmak . 4- Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek. 6- Perdeden perdeye uçarak tarzancılık oynamak ve kopan korniş yüzünden anneden hafif yollu terlik yemek. 7- Buzdolabının ışığının dolap kapalıyken de yanıp yanmadığını görmek için aradan içeri bakmak. 8- Kafayı balkon demirleri arasına sıkıştırmak. 9- Balkona gizlenip gelene geçene su tabancasıyla su püskürtmek veya nişan alıp tükürmek. 10- Yoldan akan suyun önüne çerden çöpten baraj kurmak. 11- Mandalinanın kabuğunu yanındaki arkadaşının yada kardeşinin yüzüne sıkmak. 12- Koltuk minderlerinden ev yapmak. 13- Kapı aralarına tırmanmak . . . Birden 8-9 yaşında hissettim kendimi.Çocukluğumu özledim :) |
|
Cevap: Büyüdük peki en çok neyi özledikk??? memleketimde geçirdiğim yaz tatillerini çook özlüyorum mahcup000 geç saatlere kadar sokakta tozun toprağın içinde oyanamak gibisi yoktu hele memlekette geçirdiğim bayramalar arkadaşlarıma uyum sağlamak için çantayla değilde poşetle gidedim bayramlaşmaya zaten gittiğim her evde kimse bir şeker vermezdi direk avucunu doldurup boşaltırdı poşetime,eee tabii harçlıklarda daha fazla olurdu.tüm kadınlara teyze derdim (kimse teyze senin annendir diyip alınmazdı)erkeklere amca derdim sağolsunlar tanısalar tanımasalar hepsi evlatlarıymışım gibi davranırdı... hele bana gelinim olacaksın diyen teyzeler amcalar onlarıda çok severdiim Ağzı-Açık000 bide hatıra defterim vardı benim hala saklarım,her sayfasında bana kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın içinle başlayannc* bide ilk okulda sıra dayağı esnasında kalemimi açma bahanesiyle ya çöpe giderdim yada lavaboya giderism Ağzı-Açık000 her yaz tatilinde kolumu bacağımı incitirdim o acıyı bile özledim.. dedemlerin damında yazın yattığım günler hele,sabah horozun sesiyle uyanmayı... arabaların arkasına asıldığm gnleri.. |
Meyve Ağaclarına,fındık ağaçlarına çıkmayı özledim.Dalın en ucundaki meyveye göz koymayı,aşağıda kalanların dört gözle onlara meyve atacağımı beklemelerini,benimse bütün gıcıklığımla keyfini cikara cikara meyve yememi..simdi çocuklara haydi çıkın demeye meyve ağacı yok..hepsi ziraî:)boy kadar boy kadar ağaçlar.. Bide şeyyyy...Hastalandığımda babamın nazlamasını ve onun sabah namazına uyandırmalarını çok özledim... sobalı evimizde, kardeşimle,kışın sabah namazlarında yüzümüze soguk suyu uykumuz açılmasın diye yarım yarım çarpışlarımızı gülümseyen000ve hemen yatağa atlayışlarımizı özledim ...çocukluk işteAğzı-Açık000..yer soframızı ve babamın hep aynı yere oturuşunu...herkes sofraya oturmadan yemeğe başlamamasını baya baya özledim... İnsanın ana vatanı çocukluğuymuş...vatan bu... haliyle ozleniyor tabic* Büyüdük gurbetteyiz:) peki sizler en çok neyi özledinizc* |
SAAT: 02:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.