![]() |
saflığı,,,: ) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çocukluğum geldi aklıma; teyze çocukları, hala çocukları bir araya geldik mi ( şimdiki adıyla kuzenler yani ama ben hiç sevmedim bu yabancı kelimeyi ) böyle yatılırdı anneanne, babaanne evlerinde.. Uyunmazdı ya hoş kıkır kıkır sabahlara kadar.. Yinede biz uyumuş, büyükler de inanmış gibi yapardı .. Teyzecim açardı kapıyı, herkes yumardı gözlerini.. Gülümseyerek, "uyumuşlar" diye seslenirdi, hepsi gülerdi, "aa uyumuşlar mı, aferin, aferin onlara" nidaları yükselirdi 😊 Bir dedemin öksürüğü bölerdi neşemizi birde bekçinin acı acı öttürdüğü düdük sesi.. Nasılda korkardık hepimiz.. Dedemin ayak sesleriyle orantılı çarpardı kalbimiz.. Canım dedem prostatının derdindeydi oysaki😊 Hey gidi ne güzel günlerdi o günler.. Uğurladık bütün güzel şeyler gibi mahalledeki bekçiyi, bekçinin düdük sesini, canım dedemi, çocukluğumuz ah çocukluğumuzu .. ve gidenler bir daha asla gelmediler geri.. aynı çocukluğum gibi..Alıntı |
Zaman geçince insan her seyi özler oldu .oysa o kadar çok özlemlerimiz var ki .Geriye dönüp bakdığımızda .. Ben şu an en çok sağlıklı olmayı özledim..:( |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. recep: "küçükken beni, haydar'ı, satılmış'ı falan toplar, film çevirmecilik oynardık." haydar: "o kadir inanır ya da yılmaz güney olurdu." recep: "ya da burslü." zeliha yenge: "o da kimmiş ?" recep: "burslü burslü. hani şu çinli karetacı. işte o olurdu, film icabı önüne çıkanı döverdi." zeliha yenge: "nası filmmiş bu böyle, her önüne çıkanı dövmek ? siz napıyordunuz peki ? haydar: "önüne çıkıyorduk. 7 numara :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cep telefonun, watsap ın olmadığı, cuma mesajının gönderilmediği dönemleri özledim..Ne kadar geri dersiniz:) |
çocuklugumu özledim, Annemi ve annemin yemeklerini özledim...:((( |
Alıntı:
|
Yün yatağına gömülüp üstüne ağır yün yorgan örtünüp sağda sola dönemediğimiz zamanları .))) Ortopedik yataklar, viskoleksler, silikon yorgaların, pikelerin yanında yünlülere burun kıvırsakta bi özlüyor insan.)) Anamın hala yün yorganının üzerine kimseyi oturtmamasını da özlemişim. Bizim çocukluğumuzda geçerli olan kurallar torunları içinde geçerli.))) |
şöyle geriye baktığımızda Özlemlerimiz çoğalmadı değil 😔 Hasretler, Ümitler, Yanlızlıklar, Bırak onları maskesiz günler 😔 Nefes almayı özgürce dolaşmayı özledim 😔 |
Arthur çizgi filmini, Arka bahçede bilimi kacirmadigim Yumurcak TV yi. Bakugan oyuncaklarını, tek kale maçları, terin suyun içinde eve gelmelerimi, ele avuca sığmayan hareketli halimi şimdi eser yok. Yaşlanmışmıyım aman Allahım😲👴ağlayan000 |
SAAT: 02:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.