|
Konu Kimliği: Konu Sahibi medinelii,Açılış Tarihi: 09 Temmuz 2008 (15:30), Konuya Son Cevap : 31 Aralık 2023 (18:48). Konuya 61 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:31 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
Musab bin ümeyr olmak isterdim...
|
![]() |
![]() | Mesaj No:33 |
![]()
Ben asrı saadete olmayı isterdim Resuluulah'ın dayandığı kuru kütük olsam da hiraya çıkarken bastığı bir taş parçası olsaydım neccaroğullarının kızlarından biri olmayı arzu ederdim Layıkmıyım bilemem?anlatma işi kalmış heralde ama benden sonraki ebu basir'i anlatsın....
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:34 |
![]() Hz. Fatıma olmak isterdim...Her yönüyle O'na(s.a.v) benzemek..O, Zehra ve Betül lakablarıyla meşhurdu. Zehra; "Ak yüzlü, nur yumağı, beyaz, parlak, ve aydınlık yüzlü kadın" manasına, Betül ise; "Dünyevi heveslerden uzak, ibadet için kendisini Allah'a yönelten, iffetli ve namuslu kadın" anlamına gelmekteydi. Ebu Basir hazretleri hakkında çok bilgim yok.. o yüzden anlatamadım..Bilen biri anlatırsa inşallah biz de istifade ederiz..dua ile.. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:37 |
![]()
ben haddimi bilirim.sahabi olmak kim ben kimmmmm....ebubekır desem,hz ömer,ömer desem hz osman,osman desem,hz ali gücenmezmi...ben onların kölesi olsam yeter bana.bu hayal bile muhtesem...allah şefaatlerıne nail etsin+
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:38 |
Durumu: ![]() Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | ![]() söylediğiniz kavram göreceli kardesim... şöylekii elbette bizler onlar gibi olmayız işte bizler bunun farkında oldugumuz için bu yıldızılar gibi parıldamayı ısterdık diyoruz... mesela hep deerler örnek al biraz diye, işte bu anlamda evet örnek almak için böyle diyoruz...mesele hiçbirimiz hz zeyd, zubeyr bın avvam, alemlere rahmet hz. Muhammed (sav) efendımız gibi olmayız ama neden küçük zeydler, küçük zübeyir bin avvamlar, neden kucuk muhammedcıkler olmayalım??? tskler |
![]() |
![]() | Mesaj No:39 |
![]() Örnek olarak ve olamak istenilen biri varsa Rahman'ın alemlere rahmet dediği ve size örnek gönderdim dediği Resulü'dür.. Ama onun al ve ashabından bir yıldıza tutunmak istersem (çünkü o ashabına yıldızlar diyor) Hz.Ali(R.ANHU) olur bu.. Vesselam | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Öldükten sonra ne duymak isterdiniz? | TÜRKcan | Anket'ler-Röportaj'lar | 16 | 14 Ocak 2025 18:51 |
Şu an nerede olmak isterdiniz? | Esma_Nur | Anket'ler-Röportaj'lar | 41 | 06 Kasım 2022 12:01 |
Hangi Ashabtan Olmak İstersiniz? | FECR | Kur'ân-ı Kerim Genel | 6 | 22 Mart 2022 13:45 |
EN Çok Hangi ''Emoji'' yi Kullanıyorsunuz Medineweb? | Mihrinaz | Anket'ler-Röportaj'lar | 3 | 11 Ocak 2020 20:04 |
Zaman Makinası Olsa Tarihte yaşamayı isterdiniz? | Esma_Nur | Anket'ler-Röportaj'lar | 10 | 31 Aralık 2013 08:30 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|