|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 05 Kasım 2011 (14:16), Konuya Son Cevap : 09 Kasım 2011 (15:47). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Kasım 2011, 14:16 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Dirilt Beni Rabbim… Dirilt Beni Rabbim… Tükeniyorum Rabbim! Yanliz kaldigimi düsünüp,varlığının her an,her noktasında tezahur ettigini, beni devamlı koruyup gözettiğini,gönlümden geçenlere dahi cevap verdiğini unuttuğum an!”Rabbim”demeyi unuttugumda tükeniyorum!Diriliyorum Rabbim!Sana yaslandığım ,Sana güvendiğim…Seninle başlayıp, Seninle devam ettiğim,tüm işlerimi Sana havale ettigim an! “Ne güzel dostsun” dediğimde diriliyorum.Tükeniyorum Rabbim!Tüm sevdiklerimden;anne babamdan,canandan,ten kafesindeki candan yakın olduğunu bilerek,ellerimi Sana açmayı,Senden çözüm ,Senden çare beklemeyi,hüzünlenip,kederlenip,sızlanarak,sızımı gidereceğini unuttğum an! “Bu dertler neden bana?” dediğimde tükeniyorum.Diriliyorum Rabbim!Havayi soluyup Seninle dolduğum, gözümü açtiğımda Seni bulduğum,en saglıklı irtibatı Seninle kurduğum, tüm dünya bana küsse de Seni umduğumd an! “Kahrın da hoş, lütfun da hoş”dediğimde diriliyorum.Tükeniyorum Rabbim!Dünya meşgalesine dalıp bir cenneti, bir azabı, bir de ölümü unuttuğum an!”Beni affet” demeyi unuttuğumda tükeniyorum. Diriliyorum Rabbim!Yandığımda Seninle söndüğüm,Seni anıp ruhumu güldürdüğüm,O sırlı gücünden kuvvet aldığım,Seninle yürüdüğüm,Seninle bulustuğum,seninle konuştuğum an!”Yarab, bırakma ellerimi” dediğimde diriliyorum. Engelle tukenisimi. Dirilt beni Rabbim!..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 7 | 314 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 3402 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 192 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 239 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 232 | 16 Mart 2024 15:39 |
06 Kasım 2011, 00:28 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: Dirilt Beni Rabbim… ne güsel dostsun dedigimde diriliyorum :( allah razı olsun güsel insan harika bir duyguyu dile getirmişinis çok etkilendim |
09 Kasım 2011, 15:47 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Dirilt Beni Rabbim…
Amin ecmain inşALLAH..Okuyan gözlerine sağlık seninde güzel insan
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |