|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 07 Kasım 2015 (00:50), Konuya Son Cevap : 07 Kasım 2015 (12:45). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Kasım 2015, 00:50 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Beni yeniden yarat ve dirilt/İBRAHİM İNECİK Beni yeniden yarat ve dirilt/İBRAHİM İNECİK sesime bir kuş konuyor gibi, Üşümüş bir güvercin kadar ürkek sesim... Belki 20 yaşında öldüm ve gömülmeyi bekleyen bir faniyim ... Ve sadece şundan eminim, 'benliğimi' hiç bir dünya telaşesine değişmedim ... Sülfür dökülmüş gözlerimden aşağı, ve her tarafı 'sır' dolu bir kahkaha sarmış, Oysa bu kenti iki kaşının arasından ben vurmuştum, yaşım daha on yedi ... ve müebbet vermiş bana, beni yargılayan zavallı.. Gökyüzü ebabil bahçesi sanki, yeryüzü bereketini yitirmiş bir tarla Kanla sulanmalı illa ... Ölü çocuklarla beslenen bir dünya, ölü ruhlarla dolu şehirler, meydanlar ülkeler ... Ve yüreğime çekmeye çalıştıkları jiletten yapılma ABD mahsülü dikenli teller... Oysa bilmeli duymalı görmeli bütün bu paralı cahil ve zalimler... Koca kâinat benim için var, hangi sınırınız beni bağlar ? hangi namlunuz beynime korku salar ? Geceler uzadıkça ömürler kısalıyor uykularda, yedi gün yirmi dört saat narkoz yemişiz sanki, Renault görünümlü tanklar geçiyor üzerimizden, hissedemiyoruz, Gözlerimizi esir almış sahte ve sapıkça televizyon dizilerinden.. Beynim kanatlanmış sanki Allah'ım ... Seni hiçbir dünya telaşesine değişmedim ... sesime tünemiş bir kuş, vakit gece ! Beni yeniden yarat ve dirilt ... İbrahim İnecik [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1470 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1744 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2157 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1878 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2131 | 07 Şubat 2016 00:52 |
07 Kasım 2015, 12:45 | Mesaj No:2 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Beni yeniden yarat ve dirilt
yüreklerin sesini yazıya dökmek için;Kavramlar kelimler ve cümleler içinde bu kadar mı adam edilir.) Şairlik bu olsa gerek. Allah razı olsun.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |