|
Konu Kimliği: Konu Sahibi selsebil,Açılış Tarihi: 07 Temmuz 2008 (01:25), Konuya Son Cevap : 31 Ocak 2011 (20:48). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Temmuz 2008, 01:25 | Mesaj No:1 |
Hz. Ebu Bekir' in yaptgı bazı dualar Hz. Ebu Bekir' in yaptgı bazı dualar Hz. Ebu Bekir bir gün Resulullah (s.a.v) Efendimiz'e: _ ''Ya Rasullullah! bana bir dua ögretiniz de onu namazlarımda okuyayım ''dedi. Allah Rasulü(s.a.v.)de şöyle dua et buyurdu. ''Allah'ım!Ben kendime çok zulmettim. Günahlarımı bağışlayacak ise yalnız sensin Öyleyse tükenmez lütfunla beni bağışla ,bana merhamet et. Çünkü affı sonsuz, merhameti nihayetsiz olan yalnız Sen'sin'' Allah Rasulü(s.a.v.) Hz .Ebu Bekir'e _''Gökleri ve yeri ,görünen ve görünmeyen alemleri yaratan Allah'ım!Ey herşeyin Rabbi ve sahibi! Senden başka ilah bulunmadığına kesinlikle şehadet ederim. Nefsimin şerrinden ,şeytanın şerrinden, onun Allah'a şirk koşmaya davet etmesinden Sana sığınırım'' diye dua et ve bunu sabah , akşam ve yatağa yattıgın zaman tekrar et Hz. Ebu Bekir şöyle dua ederdi: ''Allah'ım ! Ömrümün en hayırlı devresi sonu,amellerimin en hayırlı kısmı neticeleri, günlerimin en hayırlısıda Sana kavuştugum gün olsun'' | |
Konu Sahibi selsebil 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
başka koruyanın olmamalı ben sana yeterim | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | selsebil | 0 | 1499 | 02 Ocak 2009 18:46 |
hacc duygusunu burdanda yaşayabilmeliyiz | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 6 | 1967 | 31 Aralık 2008 12:25 |
Ruh_ı Revan(sevgili) hakkında bunları... | Hz.Muhammed(s.a.v) | selsebil | 4 | 2062 | 30 Aralık 2008 13:17 |
havuç muyuz ,yumurta mı, yoksa kahvemi | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | gün ışığı | 2 | 1862 | 26 Aralık 2008 21:58 |
Büyük bir 'Dost var | Peygamberler(a.s) | su damlası | 1 | 2107 | 25 Aralık 2008 20:43 |
31 Ocak 2011, 20:48 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 10886 Üyelik T.:
04 Ekim 2009 | Cevap: Hz. Ebu Bekir' in yaptgı bazı dualar Hz. Ebu Bekir şöyle dua ederdi: ''Allah'ım ! Ömrümün en hayırlı devresi sonu,amellerimin en hayırlı kısmı neticeleri, günlerimin en hayırlısıda Sana kavuştugum gün olsun'' Aminnnn..Rabbilalemin.. Mevlam razı olsun sizden..Çok manidar bir paylaşımı bizlere nakşetmişsiniz..saolun..
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |