|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seyyid,Açılış Tarihi: 05 Aralık 2008 (01:04), Konuya Son Cevap : 05 Aralık 2008 (01:06). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Aralık 2008, 01:04 | Mesaj No:1 |
haydi tövbeye.... haydi tövbeye.... yeni bir oyun daha oynayalım Allahın hiç kapanmayan kapısı tövbedir.Tövbe ,istiğfar günahkar kalpleri temizler.Allahü Teala Bakara süresi 222.ayette,sayfa, 34’te; “Şunu iyi bilin ki, Allah tövbe edenleri de temizlenenleri de sever.”Buyurur. o zaman güzel kardeşlerim haydi tövbeye... | |
Konu Sahibi Seyyid 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
bir çiçek ve bir inci | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 2227 | 23 Ocak 2009 16:56 |
Kine doymayan dünya | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 1975 | 22 Ocak 2009 19:36 |
Ağlıyorum ama filistine değil kendime kendimize | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 2 | 1985 | 21 Ocak 2009 16:05 |
görmek için göz şart değil | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 4 | 2364 | 19 Aralık 2008 16:01 |
Allahın huzurunda bir kul.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | ribat | 1 | 2053 | 18 Aralık 2008 01:11 |
05 Aralık 2008, 01:05 | Mesaj No:2 |
Cvp: haydi tövbeye.... Allahım sen benim Rabbimsin.senden başka hiç bir ilah yoktur.Ancak sen varsın.Beni sen yarattın.Şüphesiz ben senin kulunum.Gücüm yettiği kadar,Zat-ı Ecelli alana verdiğim sözde durmaya çalışıyortum.Ya rabbi!İşlediğim günahların şerrinden sana sığınıyorum.Bana lütuf ve ihsan buyurduğun nimetleri ikrar ve itiraf ediyorum,günahlarımıda itiraf ediyorum.Ya Rabbi!Günahlarımı bağışla,zira senden başka günahları bağışlayacak yoktur. Allahım sen benim işlediğim bütün gizli ve açık şeyleri bilirsin,mazeretimi kabul eyle.Hacetimi bilirsin,isteğimi yerine getir.İçimdekini bilirsin,günahımı bağışla .Allahım senden kalbimi kaplayacak iman ve gerçek inanç diliyorum ki,başıma gelenlerin bana mukadder olduklarını bileyim ve kısmetime razı olayım.Ey azamet ve ikram sahibi Allahım,ben kendime çok zulmettim.Senden başka günahı bağışlayan yoktur.Senden mağfiret diliyorum.Sen merhametli ve bağışlayıcısın.Amin.amin.Amin. | |
05 Aralık 2008, 01:06 | Mesaj No:3 |
Cvp: haydi tövbeye.... Ya Rabbi,ya Rabbi, ya Rabbi ,küçüklüğümden bugüne gelinceye kadar benim elimden,dilimden,gözümden,kulağımdan ve diğer uzuvlarımdan küfür,şirk,hata,isyan,koğuculuk,iftira,büyük ve küçük her ne türlü günah çıkmış ise ben onların hepsinden tövbe ettim,pişman oldum,bir daha işlememeye azmeyledim.Günahlarımı bağışla bir daha günaha dönmemek için bana güç ve irade ihsan eyle.Senin rahmetin,bu aciz kulunun günahından çok büyüktür | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |