|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 18 Nisan 2013 (15:12), Konuya Son Cevap : 07 Şubat 2014 (01:36). Konuya 9 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Nisan 2013, 15:12 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Mutluyum, Huzurluyum, Seviyor ve Seviliyorum.. Mutluyum, Huzurluyum, Seviyor ve Seviliyorum.. Mutluyum, Huzurluyum, Seviyor ve Seviliyorum Bu gün evleneli tam 8 yıl oldu. Mutsuz günlerimde oldu, mutlu günlerimde deftercik. Ama sana kocamdan yana hiç şikayet yazmadım. Kocamla, canımla ilgili hep güzel şeyler yazdım. O kadar mutluyum ki, onunla evlendiğim için, bir gün dahi pişman olmadım. Evlendiğimde küçüktüm çok eksiğim vardı. Ama kocam o kadar iyi yaklaştıki bana eksiklerimi tamamladı. Onunla bir bütün olduk. Nasıl davranacağımı bilmezdim, yol göstericim o oldu. Başka biriyle evlenmiş olsaydım, sanırım şu an bu mutluluğumu değil, hayal kırıklarımı mutsuzluklarımı yazıyor olurdum. Ama kocam hiç böyle şeylere izin vermedi. Yuvamızda hep kavvam oldu, beni sahiplenen, tatlı dilini eksik etmeyen biri oldu. Evlendiğim ilk yıllarda hep etrafdan duyduğum üzere mesafeli olurdum. Her dediğini yapmamaya çalışırdım. Daha bir soğuk dururdum ama o sıcaklığıyla benim buzlarımı çözdü. Ben ona bir adım attıysam o bana on adım attı. Geri adım bile atsam, o ne adımlarını küçülttü ne de adım atmaktan vazgeçti. Hatta kimi zaman koşturdu. Etrafa göre yaşardım. Etrafa bakmamam gerektiğini, ne yaparsam yapayım onları mutlu edemeyeceğimi ondan öğrendim. Sonucunda hep mutlu olan biz olduk. Geçmişe ve geleceğe değil anı en güzel şekilde yaşamamız gerektiğini söylerdi. İlk başlarda bunu kavrayamamıştım. Ya geçmişe gömülürdüm yada çok gelecek hesaplardım. Ama bu özelliği o kadar güzel uyguluyordu ki, o uygularken bende kayıtsız kalamadım. Artık anı yaşıyoruz ve çok mutluyuz. Hak davası hiç gütmedi. Onun bu özelliği en sevdiklerimden oldu. Onda bulunan bu güzel haslette kısa zamanda bende oluştu ve sen haklısın ben haklısınla evliliğimizi öldürmedik. Hatalarımızı görüp bir daha onları yapmamaya çalıştık. Evliliğimize bir çiçek gibi baktık, can suyunu hiç eksik etmedik. O da bizi hep mis kokulu çiçekler verdi. Hep derlerdi evlilikte karı ve koca birbirlerine benzer diye. Görünüş olarak değilde huy olarak benzedik biz. Birbirimizde ne kadar güzel huy varsa hemen kaptık onları. Birbirimizin aynası olduk. Güzellikler, huzur, mutluluk bizim oldu. İnşaAllah hep böyle güzel şeyler yazacağım sana deftercik. Mutluyum, huzurluyum, seviyor ve seviliyorum. Şükrediyorum Rabbime her aklıma geldikçe onu bana verdiği için. Canım kocacığım, seviyorum çok seni. Hakaik |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 168 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2551 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2080 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2807 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2397 | 23 Kasım 2016 11:10 |
18 Nisan 2013, 16:16 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 24494 Üyelik T.:
05 Ocak 2013 | Cevap: Mutluyum, Huzurluyum, Seviyor ve Seviliyorum.. Mutluyum, Huzurluyum, Seviyor ve Seviliyorum bunu diyene bende ne mutlu sana diyerek cevap veriyorum...
__________________ ....Tebessüm sadakadır.... |
18 Nisan 2013, 16:58 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 22031 Üyelik T.:
26 Kasım 2012 | Cevap: Mutluyum, Huzurluyum, Seviyor ve Seviliyorum..
bu mektubu ben yazmış olayım kocacığıma nerdeyse 15 yıl oldu aynen böyle geçti evliliğimiz çok şükür rabbime
__________________ |
18 Nisan 2013, 17:01 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 24494 Üyelik T.:
05 Ocak 2013 | Cevap: Mutluyum, Huzurluyum, Seviyor ve Seviliyorum.. Alıntı:
__________________ ....Tebessüm sadakadır.... | |
18 Nisan 2013, 17:04 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 21263 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: Mutluyum, Huzurluyum, Seviyor ve Seviliyorum..
çok güzelmiş... darısı bütün evliliklerin başına inşaallah... |
18 Nisan 2013, 17:42 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 21933 Üyelik T.:
23 Kasım 2012 | Cevap: Mutluyum, Huzurluyum, Seviyor ve Seviliyorum.. amin inşallah. rabbim bizlere de böle geçim güzelligi huy ahlak güzelligi versin yuvalarınızdan ve yeni yuva kuracak olan bizlerin yuvalarından huzuru mutlulugu eksik etmesin inşallah
__________________ “Biz bu cihandan göçelim ol dost iline uçalım Arzu hevâdan geçelim gel dosta gidelim gönül.” — Yunus Emre k.s. |
19 Nisan 2013, 01:29 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: Mutluyum, Huzurluyum, Seviyor ve Seviliyorum..
Rabbim herkese huzur ve saadet versin ins... Demek bir sureden sonra herife donuyor adam hee) |
07 Şubat 2014, 01:35 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Mutluyum, Huzurluyum, Seviyor ve Seviliyorum.. bu hikayeler bana pempe boyalı masal gibi geliyor gerçekten böyle evliliği olan var mıdır acaba evlilikte mutlaka tartışmalar da olur güzel ve mutlu anlarda önemli olan pürüzlere rağmen yuvayı mutlu ve huzurlu bir ortama dönüştürmek kadına daha büyük görev düşüyor yuvayı dişi kuş yapar diye atalarımız boşa söylememiş |
07 Şubat 2014, 01:36 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Mutluyum, Huzurluyum, Seviyor ve Seviliyorum.. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |