|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 12 Temmuz 2013 (18:08), Konuya Son Cevap : 10 Şubat 2014 (02:15). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Temmuz 2013, 18:08 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Anne Baba: Artık BAĞIRMAYIN Anne Baba: Artık BAĞIRMAYIN Anne Baba: Artık BAĞIRMAYIN Ağlıyorum, ağlıyorum ama her gün. Annem ve babam. Sanırım sadece kendilerini düşünüyorlar. Beni ve kardeşlerimi hiç düşündükleri yok. Her gün kavga, üniversite için sınavlara hazırlanıyorum. Bir sorun bakalım, çalışabiliyor muyum? Huzur olmayan evde ders çalışılır mı? Elimden geleni yapıyorum, ama aklım evdeki kavgalarda ve kardeşlerimde olunca okuduğumu dahi anlamıyorum. En çok da kardeşlerim yıpranıyor, annem ile babam boşanacak diye gözyaşı döküyorlar. Boşanma lafı hep ağızlarında. Boşanmayı çok basit görüyorlar, çocuklara ne olur diye düşündükleri yok! Olur, olmadık şeylere kavga ediyorlar ben bu yaşımda görebiliyorum. Yok sen haklıydın, ben haklıydım en çok kavgalarıda bu yüzden. Huzur olsun, aramızdaki muhabbet bozulmasın diye birinin alttan aldığı yok. Hadi birbirinizi düşünmüyorsunuz, bizi düşünün, sürekli kavga ortamında büyüyün biz ilerde nasıl yuva sahibi olacağız. Sizden gördüklerimiz, sinirlerimizi o kadar yıpratıyor ki, tahammülsüz varlıklar olup çıktık. Birde bize kızıyorsunuz, bu yaşta bu ne sinir diye? Allah aşkına biz bu eğitimi nerden alıyoruz? Sinirli olmayı kimden öğreniyoruz? Bazen uykumdan uyanıyorum bağırış çağırışlardan. Annem ile babam birbirlerine öyle laflar ediyorlar ki.. Sanki aynı yastığa baş koyanlar onlar değil? Sanki 3 çocuğun sahibi onlar değil? Sanki birbirlerini severek evlenen onlar değil? Evlilikten soğuttular resmen beni. Evlilik deyince hemen aklıma kavga gürültü, bağırış çağırış geliyor. Allah'a çok şükür çevremde son zamanlarda bir kaç mutlu evlilik gördüm de evliliğe bakış açım değişmeye başladı. Yoksa kesinlikle evlenmezdim. Çünkü en büyük örneğim, kötü bir evlilik. Birde anlayamıyorum, annem babam yokken babamı bize kötüler. Babam da annem yanımızda yokken annemi... Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Niçin bunu yapıyorsunuz? Birinize nefret besleyip, birinizi sevsek. Nefret olan kalpteki sevgi ne kadar sağlam olabilir? Niye birbirinizi bize kötülüyorsunuz? Neden tek sevilen sadece biriniz olmak istiyorsunuz? Peki neden bunu ikinizde yapıyorsunuz? Neden? Kendi çıkarlarınız için yavrularınızın sevgisini niçin kullanıyorsunuz? Biz ikinizi de sevebiliriz. İlla birnizin tarafına çekilmeye ihtiyacımız yok. Bazen çok bitkin düşüyorum. Bittim diyorum yeter, yeter, yeter. Kendinize gelin. Mutluluğu paylaşalım, mutsuzluğu değil. Lütfen kendinize gelin yuvanızı yıkmayın, yuvanıza sahip olun. O yuvada sadece siz yoksunuz bunu lütfen unutmayın. Gülşah D. |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 168 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2551 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2080 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2807 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2397 | 23 Kasım 2016 11:10 |
10 Şubat 2014, 02:15 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Anne Baba: Artık BAĞIRMAYIN ne kadar güzel ve doğru yazı karı-koca kavgasında da boşanmalarda da olan sadece masum yavrulara oluyor kadın da erkek de çoğu kez bir hiç uğruna evliliğini bitiriyorlar ben birçok konuda söyledim yine söyleyeceğim herşey kadında bitiyor evliliğin devamı için kadının alttan alması şart erkeğin siniri gidince yaptığının hata olduğunu söyleyin siz de hırsını çıkarın nasılsa erkek sakin birşey demez diyemez de inşallah herzaman sinirlerimize hakim olalım kendimiz için değil yavrularımız için |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |