|
Konu Kimliği: Konu Sahibi lunatik,Açılış Tarihi: 31 Ekim 2007 (21:16), Konuya Son Cevap : 01 Kasım 2007 (00:38). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Ekim 2007, 21:16 | Mesaj No:1 |
Allahım günah yazma biraz yaz biraz yazma Allahım günah yazma biraz yaz biraz yazma ben de bir nükte anlatayım size. kadının birinin kocası ölüyor, birkaç gün sonra da bir düğün oluyor. kadın da düğüne gidiyor. tamam mı... ondan sonra bakıyor diğer kadınlar halay çekiyor bunun da canı çekiyor. kadın kocası ölmüş çekiniyor el alem ne der falandı filandı derken kendini halayın başında buluyor. ama yine de sıkılgan içinden diyor ki "Allah'ım günah yazma" sonra bakıyor halay hızlanıyor kendisi de biraz canlanıyor mendili sallamaya başlıyor bu sefer de içinden diyor ki "Allah'ım biraz yaz biraz yazma". derken, halay iyice coşuyor tabi kadında buna mukabil o da coşuyor fıkır fıkır oynamaya başlıyor ve cezbeye geliyor da bağırıyor: (bakınız şekil a "ister yaz ister yazmaaaa..." anlatmasını pek beceremesem de böyle birşeydi. paylaşmak istedim siz sevgili gençlerle. | |
Konu Sahibi lunatik 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Allahım günah yazma biraz yaz biraz yazma | Fıkralar-Hikayeler | Emekdar Üye | 1 | 3553 | 31 Ekim 2007 21:16 |
Hangi islami ilimle daha ilgilisin? | Anket'ler-Röportaj'lar | Kara Kartal | 7 | 3688 | 26 Ekim 2007 15:38 |
Hz. Musa (s.a) Ve Nankör Kavmi | Makale ve Köşe Yazıları | Tuba_ | 4 | 2746 | 12 Eylül 2007 10:42 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |