|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Muhteşem,Açılış Tarihi: 16 Temmuz 2008 (19:24), Konuya Son Cevap : 13 Kasım 2022 (15:03). Konuya 13 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Temmuz 2008, 19:24 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | bu fıkrayı okumak yasaktır:)) bu fıkrayı okumak yasaktır:)) Yassak! Dedik ama Türküz işte dayanamayız okuyun da görün bakalım Bir grup ingiliz,amerikan ve Türk gemiyle yolculuk ediyorlarmış. Birden şiddetli bir fırtına kopmuş. Geminin batacağını anlayan kaptan hemen yolculara koşup gemiyi boşaltmalarını istemiş. Fakat kimse buna inanmayarak kendini denize atmayı kabul etmemiş. Bir süre sonra bütün yolcuların ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu gören kaptan hemen bir tayfasını çağırmış. "Git bir de sen dene onları gemiden atlamaya ikna etmeyi" demiş. Tayfa gitmiş ve kısa bir süre sonra geri dönmüş. Kaptan merakla sormuş: -Eee,noldu? -Hepsi atladılar efendim. Kaptan çok şaşırmış: -Nasıl olur,daha demin kıllarını bile kıpırdatmamışlardı. Ne dedin onlara? -Çok kolay. İngilizlere "Sizin gibi soylu insanlar batmak üzere olan bir gemide olmamalılar" dedim. Amerikalılara deniz suyunun insan vücudu için çok faydalı olduğunu söyledim. -Peki ya Türklere ne dedin? -Onlara da "Denize girmek yasak! " dedim
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
Konu Sahibi Muhteşem 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Neden allah'a yöneliş? | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 2202 | 24 Ekim 2011 14:14 |
allah korkusu ve hesap duygusu | Allah(c.c) | Kara Kartal | 1 | 2041 | 19 Ekim 2011 15:35 |
hak dostlarından nasihatler | Muhtelif Konular | YaŞuHa | 1 | 2313 | 15 Ekim 2011 19:53 |
umumi dua | Dua Bölümü | su damlası | 3 | 2777 | 06 Ekim 2011 19:57 |
Müftülükten ailelere öneriler: Eşinize saldırı... | Din Görevlileri | Medine-web | 4 | 2298 | 28 Eylül 2011 19:12 |
17 Temmuz 2008, 01:50 | Mesaj No:5 |
Cvp: bu fıkrayı okumak yasaktır:))
yasaklar yıkılmak içindir...anlayışına sahibiz -) kırmızı olan yasak sarıolan var ya biz
| |
17 Temmuz 2008, 01:59 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: bu fıkrayı okumak yasaktır:)) Aslında sana bunu okumaman gerektiğini taa başlığı yazarken söyledim ama beni dinlemiyorsun bak... hala devam ediyorsun okumaya, galiba birşeyler öğrenebileceğini sanıyorsun fakat HAVANI alırsın. Çünkü bu yazıda işine yarar bir şey yok.Tekrar tekrar etmeme rağmen hala okuyorsun! Büyük ihtimalle sorunlu bir insan olmalısın sen, insanların okumaması için bir yazı var burada ve sen buna aldırmadan okuyorsun. Bu işten ne zevk aldığını sorabilir miyim sana? Çok Merak ediyorum, başka işin yok mu senin?İlla küfür mü edim. Okuma bu yazıyı . Bak hala okuyor, Allahım ya. Vakit varken şunu okumayı bırak işine gücüne bak. Burada hayatını değiştirecek bişey mi arıyorsun? Okumaya devam ederek beni sinirlendirdiğinin farkında mısın? Okumasana yaw. Yok yok sen adam olmazsın. Hiç aile terbiyesi almamış ki. İnsana bi kere laf söylenir ...Okuma dediysek okuma işte Tabi sallayan kim? Bu yazıda hiçbi şey yok vakit kaybı valla benden söylemesi . Yeter yaw okuma işte. İşine gücüne git. Başka bloglara, sitelere git gez dolaş hayatını yaşa ya.. Üff sıkıldım ha.. Ne bekliyorsun hala bu anlamsız yazıdan? Mesaj vermemi mi bekliyorsun? İyi hadi kazandın... Artık sıkıldım çünkü.... İşte mesajın: Sigara sağlığa zararlıdır ... Umarım başın göğe ermiştir. Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir. Yaaaa...Öylemiymiş... |
17 Temmuz 2008, 02:10 | Mesaj No:8 | |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: bu fıkrayı okumak yasaktır:)) Alıntı:
| |
17 Temmuz 2008, 02:16 | Mesaj No:9 |
Cvp: bu fıkrayı okumak yasaktır:))
Yasakları çiğneyerek neler neler yapmıyoruz ki...Rabbim harama girmekten KORUSUN amin.. | |
17 Temmuz 2008, 11:16 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | Cvp: bu fıkrayı okumak yasaktır:))
min -nun önce okudğumda bana atıf yapıyorsun sandımsonuna kadar okuduğumda olayı anladım eline sağlık...
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |