|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 13 Eylül 2007 (22:06), Konuya Son Cevap : 26 Şubat 2010 (23:51). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
13 Eylül 2007, 22:06 | Mesaj No:1 |
Seni Seven Kayınpederin :) Seni Seven Kayınpederin :) Üç damadı olan bir Kayın Valide, Damatlarının onu sevip sevmediğini anlamak ister... Bir gün büyük damatla gezintiye çıkar ve sahilde gezinirken denize düşer (atlar). Damat hemen peşinden atlayarak onu kurtarır. Bir sonraki gün damat kapıda sıfır bir Peugeot 206 görür,camın üzerinde şu not vardır: Beni kurtardığın için teşekkürler. Seni seven Kayınvaliden. Başka bir gün ortanca damatla gezintiye çıkarlar ve Kayın Valide yine suya düşer. Ortanca damat da peşinden atlar ve onu kurtarır.Ertesi gün kapıda bir Peugeot 206, ve ön camda bir not: Beni kurtardığın için teşekkürler. Seni seven Kayın Validen. Aynı senaryo küçük damatla da denenir ancak...Küçük damat bunun daha önce olması gerektiğini düşünür ve kılını bile kıpırtatmaz.Kayın valide boğulur...Bir kaç gün sonra kapıda son model bir Porsche Carrera GT, ve ön camda bir not: Teşekkürler!!!Seni seven Kayın Pederin | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2876 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3621 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3266 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7698 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7193 | 02 Ekim 2012 21:16 |
14 Eylül 2007, 00:19 | Mesaj No:4 |
Cvp: Seni Seven Kayınpederin :)
[I]merve kardes nedır bu.bı tek kücük damat degıl kayınpeder de sevmıyormus.aman aman Allah korusun.ama yıne ılgınctı sagol. | |
15 Eylül 2007, 09:55 | Mesaj No:5 |
RE: Seni Seven Kayınpederin :)
üzerimize düşen payı alabildikmi acaba hayat bu kadar bayağımı veya böylesi kayınpeder ve kayınvalideler varmı ne dersiniz eğer siz böyle bir kayın validenin damadı olsaydınız veya öyle bir kayın peder veya kaynana ile kayın validelik bir farklı seneryomu oluşturuyor yada gelinler kaynanalarını neden sevmiyor sşiz hiç bir annenin evlatları için her şeyden geçebileceklerini yoksa okumadınızmı sevgili peygamberimizin şahsında bütün bunları bir kez daha okuyun ve bir karar verin lütfen zaman neki bir bakmışsınız sizin içinde bu latife yaptığınız konular gerçekleşebilir bir an gerçekmiş gibi hissedin ve sonrada duygularınızı yaZI LÜTFEN GÖNÜLDOSTU | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |