|
Konu Kimliği: Konu Sahibi TıLSıM,Açılış Tarihi: 24 Şubat 2009 (13:27), Konuya Son Cevap : 26 Şubat 2009 (00:16). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Şubat 2009, 13:27 | Mesaj No:1 |
Uçağa ilk Defa Binenler :) Uçağa ilk Defa Binenler :) aaaa bunlar bulut mu? -aaaa binalar ne kadar kucuk gozukuyo -abi ya kokpite bi gidelim mi? -abi bak hostese ne dicem : kapiyi acin inecem! eheuheu.. -ben ilk kez biniyom da.teknoloji baya gelismis beyfendi -bu dergileri bedavaya alabiliyo muyuz simdi? inince: -bi daa teker üstü almayalim bileti lan. sarsiyo bayaa. süpper bişey.. 174 km/h hızla havalandı.. ohaaa.. aerodinamik baba yaa... gavur neler yapıpyo -bu alet kaç km hız yapar? -garip bi ses geliyo farkettiniz mi? -yok sana öyle geliyo! -hostes bey bakarmısınız? -bakmam stewardım ben -hı ne ? -yok bişi -cep telefonunuzu kapatın beyfendi! -neden ki daha uçak kalkmadı -birazdan kalkacaz ama yerdeyiz diye aletler etkilenmiyo diye bişi yok -pilota bi kaset versek calar mı? -kaptan ne zaman kalkcaz? -inişe 1 dk kala.... -beyfendi masanızı kapatın kemerinizi bağlayın koltuğunuzu dik duruma alın! -neden ki -şöyleki ani bir çarpma anında masanın karnınıza girip iç organlarınızı parçalamaması arkanızdaki yolcunun kafasının sizin yatık haldeki koltuğunuza çarpıp beyninin patlamaması yada sizin açık kemeriniz yüzünden fırlayıp kokpite girmemeniz için -he, peki -ben koltuğumu bayan yanı istemiştim. - sapik misin kardesim ? - e eveeet -yanlis ucaga binmis olabilme isgilliligi icerisinde koltuga oturmadan once kapidaki hostese: -ankara di mi? -0-100ü kaç saniye bunun - önler boş, öne geçebilir miyim ? | |
Konu Sahibi TıLSıM 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hoşgeldin yüreğimize pişmanlık!! | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 1 | 1594 | 23 Mart 2009 19:13 |
Evlilikte istihare ne zaman yapılmalı? | Evlilik-Nikah Konuları | TıLSıM | 0 | 1823 | 20 Mart 2009 19:17 |
İnci(t)memek, İnci(n)memek ! | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | TıLSıM | 0 | 1674 | 20 Mart 2009 12:59 |
İsimlerdeki Kişilik Analizi | Komik Paylaşımlar | su damlası | 19 | 8687 | 20 Mart 2009 12:56 |
Dünyanın en Mutlu Çifti Hangisidir? | Evlilik-Nikah Konuları | Kara Kartal | 1 | 1835 | 20 Mart 2009 12:48 |
24 Şubat 2009, 15:04 | Mesaj No:3 | |
Cvp: Uçağa ilk Defa Binenler :) Alıntı:
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | ||
24 Şubat 2009, 15:28 | Mesaj No:4 |
Cvp: Uçağa ilk Defa Binenler :) Bende tam kanadın üstüne biniyorum çok dehşet oluyor ya tekrar binesim geldi.. Tılsım çok güzel.. Arkandayım devam et inşaAllah | |
25 Şubat 2009, 15:59 | Mesaj No:5 | |
Cvp: Uçağa ilk Defa Binenler :) Alıntı:
sağolun Allah razı olsun..) komikti ama...) | ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |