|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 28 Kasım 2022 (11:55), Konuya Son Cevap : 23 Ekim 2024 (01:23). Konuya 38 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Aralık 2022, 19:06 | Mesaj No:21 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 |
hemen heveslenmeyın ablamızı harcatmayız.) Abla görmezden duymazdan gel bunları...Allah yar ve yardımcın olsun tüm duha'vari sıkıntılarını inşirah'vari neticeler ihsan eylesin rabbim... Kartal hiç heveslenme seni de harcatmayız.cezaların ertelenmiştir.millet adliye koridorlarında boşanmak için sıraya dizilirken sen evlenmek mi istersin.Unut duymadık sende demedin.) LazHocam nasredin hocaya sormuşlar kaç yaşındasın 40 demiş.20 yıl sonra aynı soruya aynı cevap vermiş.gelen itirazlara sözümde duruyorum 40 dedikse 40 inadı.) Esma hanım sana tavsiyem umre gittin hacc ile taçlandırdın.yarım asrı devirdin.danaları büyüttün.beyefendiyi emekli ettin.fadime abla ile uğraşacağına kendine gel torunlarını sev kapın çalınmak üzere riskli dönemin başladı.)
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
04 Aralık 2022, 19:49 | Mesaj No:22 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
[QUOTE=Esma_Nur;440211] Alıntı:
Bir günde gelir güleriz yazdıklarımıza
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
05 Aralık 2022, 11:03 | Mesaj No:23 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Hocam Kartalımızın kafası hayli karışık yapmayın bunu ona.))Ne yaşadıysa artık Burda evliliğe yeşil ışık yakıyor, diğer konuda yaşasın bekarlığım, kavga,gürültü ne filozof olurum ne rezil diyor, bir başka yerde evlendirin ablalar diye yakamizda derken bi bakıyoruz yalnızlık, umutsuzluk buhranında simsiyah gecelere bırakıyor kendini
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
05 Aralık 2022, 13:30 | Mesaj No:24 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
05 Aralık 2022, 15:10 | Mesaj No:25 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Siz sevgili mutlu mesut abla abilerimi görünce umutlanıyorum. Bir adım ötede başka konuyu görünce gerçekler diyorum ne yapayım garip ve tuhaf bir durum kabul Saol abi az bi heves vardı yerle bir ettin
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
08 Aralık 2022, 22:46 | Mesaj No:26 |
15 Kasım 2011 |
Yoğurt mayalamak için alarm kuruyorum Süt geç geliyor, pişmesi,soğuma, mayalanma derecesine ulaşması derken geç saatlere denk geliyor saati kuruyorum) Yoksa unutuyorum ekşiyor yoğurt. Unutkanlığima bu yöntemi buldum *
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
09 Aralık 2022, 16:18 | Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Aman hocam sütü yakmayında ))) hafazanlAllah
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
09 Aralık 2022, 20:18 | Mesaj No:28 |
15 Kasım 2011 | Yaşlandım yahu. Sütüde yakıyorum, yoğurdu alarmsiz mayalayamiyorum düdüklüye dalginlıkla cengaverce dalıyorum felan tehlikeyle Bond culuk oynuyorum))
09 Aralık 2022, 21:52 | Mesaj No:29 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Birazda kavanozlara mayala yogurdu Ugraşamam deme sakın yerken taze taze yiyosun .Ne eksime oluyo nede ziyan . Fırın tepsine diz bir güzel kavonozları sütü paylaştır mayalayinca üzerine ince bir bez ver fırına .. Çalıstırma sakın Akşam yap sabah dogru dolaba bir gün dursun sonra kapaklarını kapat taş gibi yogurtlar emin ellerde Afiyet olsun...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
12 Aralık 2022, 13:40 | Mesaj No:30 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
internetten hastalık bulma huyum var. tedavi oluyor yetmiyo ilacımı yazıyorm başım çk ağrısmışlığı var ama vazgeçemiyorum Kaç kere öksürürken kanser olduğumu, nefesim daraldı diye kalp spazmı geçirdiğimi hatırlamıyorum töbe ediym sonra yine.pis bir alışkanlık.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |