|
Konu Kimliği: Konu Sahibi GÖKCEN_AZRA,Açılış Tarihi: 03 Ekim 2014 (23:40), Konuya Son Cevap : 30 Mayıs 2022 (18:45). Konuya 12 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Şubat 2017, 15:48 | Mesaj No:11 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Göğsümde gömülü zarif gelinciğim.. böyle ince narinken verdiğin acı neden bu kadar derin .. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
22 Nisan 2017, 09:45 | Mesaj No:12 |
15 Kasım 2011 | Gelincik çiçekleri zar gibi incecik yapraklarıyla rüzgârın hırçın esintisinde sallanırken direnir ya. Direniyoruz… İncelerek gün gün. Dünden bugüne, üstelik yarın da devam edecek.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
30 Mayıs 2022, 18:45 | Mesaj No:13 |
15 Kasım 2011 |
Gelincik olmuş her yer... Kırmızı kırmızı nasıl salınıyorlar.. Kırmızının en alıcı rengi gelincik ve turuncunun en sıcak hali aynı sefa çiçeklerini çok severim. İkisi de yer ayırt etmiyor. Bulundukları yerde coşkuyla açıyor, çoğalıyorlar. İkisi de özel bir yer istemiyor. Nereyi bulursa orayı memleket ediniyor. Ve bulundukları yerleri güzelleştiriyorlar. Gelincik tarlası hiç görmedim. Ama çöp kutularınin kenarı, dağ, taş dibi, dikenli arazi, kıyı, kenar demeden yer seçmeden bulunduğu yeri bu kadar mı güzelleştirir bir çiçek. Çok koparmiş bahçeye saksiya çok dikmişliğim var kökü çok sağlam koparinca bir daha büyümüyor. Üzülürdüm.. bu asil çiçeğin yeri en güzel köşe olmalı, benim gözümün önünde olmalı derdim. Sonra bulunduğu yere kısa ömrüyle bağlılığına hayran kaldım. Onu seyretmek herşeyden güzel. Huzurlu.. Çok seviyorum gelincik çiçeklerini...Bir de aynı sefaları...Kırmızı... turuncu..
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |