| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi: Bugün (12:40), Konuya Son Cevap : Bugün (12:43). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:1 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | NATO için Filistin Aktivistleri Gözaltında NATO için yeni şafak operasyonu: Şimdi de Filistin aktivistleri gözaltında. NATO Zirvesi için gözaltı dalgası sürüyor. Farklı illerdeki şafak operasyonlarında Direniş Çadırı üyesi Filistin aktivistleri gözaltına alındı. Grubun sosyal medya hesapları da kapatılmıştı. İstanbul, Ankara, Adana, Kastamonu ve Kocaeli’nde sabah saatlerinde eşzamanlı yapılan gözaltı dalgasında çok sayıda Filistin aktivisti gözaltına alındı. Gözaltına alınan bazı isimler şöyle: Kocaeli- Murat Kurtuldu (Derince) Kastamonu – Yusuf şanlı (Tosya) Adana- Fevziye Şenoğlu(Seyhan), Özlem Şahin(Seyhan), Sebiha Baturay(Yüreğir) Ankara- Yasin Özcan(Mamak), Suzan Yıldırım(Mamak), Esranur İstanbul – Emre zTekinkaya, Şükrü Hüseyinoğlu. Özel harekat polisleri tarafından kapılar kırılarak yapılan şafak baskınlarına Direniş Çadırı grubu tepki gösterdi: “Hükümet; dünyanın en büyük suç şebekesi NATO’ya boyun eymeyen, NATO’nun beslediği Gazze’deki zulmü haykıran, NATO defol diyen insanları susturmaya sindirmeye çalışıyor. Bugün sabaha karşı da farklı illerden çok sayıda arkadaşımız kapıları kırılarak şafak baskını ile gözaltına alındı. Avukat görüşüne dahi izin verilmiyor. Yakın zamanda yine NATO’nun güvenliği için sosyal medya hesaplarımıza erişim engeli getirdiler. Soykırım ortaklarının, emperyalistlerin, pedofil sapıkların keyfi için yapılan bu hukuksuz uygulamalarla Türkiye’de antisiyonist-antiemperyalist mücadele sindirilmek istenmektedir. Sinmiyoruz, geri çekilmiyoruz! Ülkemiz ve bölgemizin geleceği için mücadeleye devam edeceğiz.” Son günlerde farklı soruşturmalar kapsamında gazeteciler, akademisyenler, avukatlar, siyasi parti üyeleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarından kişilere yönelik de gözaltı işlemleri gerçekleştirildi. Bazı soruşturmalarda gözaltındaki kişilerin avukatlarıyla görüşmelerine 24 saat süreyle kısıtlama getirildiği açıklandı. Resmi makamlar tüm operasyonları kapsayan tek bir toplam gözaltı sayısı açıklamazken, 23 Haziran'da gerçekleştirilen operasyonda 225 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu. Zirveye günler kala İstanbul merkezli soruşturmalarda 39 kişi gözaltına alınırken, Ankara, İstanbul, Kocaeli, Kastamonu ve Adana'da NATO karşıtı eylem hazırlığında oldukları belirtilen aktivistlere yönelik yeni operasyonlar düzenlendi.
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
Konu Sahibi Hâdimul İslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
| |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
| | Gündem/ Manşetler | Hâdimul İslam | 1 | 20 | 06 Temmuz 2026 12:40 |
| | Psikoloji | Hâdimul İslam | 0 | 13 | 05 Temmuz 2026 13:35 |
| | Mihrinaz/Kişisel | Hâdimul İslam | 0 | 68 | 04 Temmuz 2026 10:56 |
| | Forum Etkinlileri | Kara Kartal | 8 | 141 | 03 Temmuz 2026 11:09 |
| | Taziye-Vefat- Geçmiş Olsun | Hâdimul İslam | 2 | 95 | 29Haziran 2026 18:51 |
| | Mesaj No:2 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Bu Müslümanların evlerine sabah erken saatlerde 5 gibi kapıları kırılarak evlerine girildi. Terörist muamelesi gördüler. Oysa kendileri bu gruptaki diğer Müslümanlardan farkları yok. Tek suçları NATO Zirvesini protesto etmek oldu. BARIŞÇIL SİVİL protesto. Geçmişlerinde tek bir sabıka kaydı tek bir suç yok. Tertemiz insanlara, eşlerine çocuklarına revâ görülen de tüm apartmanın sabahın 5'inde ayağa kaldırıldığı bir "terörist" baskını oldu. Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun. ![]() DİRENİŞ ÇADIRI DUYURU! SANSÜRLE GERÇEĞİ ÖRTEMEZSİNİZ! Bugün İstanbul’dan seslendik: Ankara'da kurduğunuz barikatlar, aslında ne kadar korktuğunuzun kanıtıdır. Gözaltılarla, sansürlerle ve engellemelerle halktan neyi kaçırıyorsunuz? Gerçeği biliyoruz: Gazze'yi kan gölüne çeviren sapkın Trump ve emperyalizmin aparatı NATO'nun şer şebekesini bu topluma şirin göstermek, gerçek yüzlerini gizlemek istiyorsunuz! Ama başaramayacaksınız. Bugün İstanbul'dan haykırdığımız gibi, yarın da her meydanda karşınızda olacağız. Yılmak yok, susmak yok, boyun eğmek yok!
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
![]() |
| .::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|
|