|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Allahın kulu_,Açılış Tarihi: 16 Ağustos 2015 (21:00), Konuya Son Cevap : 22 Ağustos 2015 (10:16). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Ağustos 2015, 21:00 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Hafta'nin konusu : Ana babaya hizmet nasil olmali? Hafta'nin konusu : Ana babaya hizmet nasil olmali? Selamun aleykum medineveb ailesi, Yaslanip gucten dusmeden akil sagligimiz yerindeyken yasliligimiz icin birikim yapmamiz gerektigini ogrendim Bence miras birakacagina o miraslari satip kendi refahina bakmali insan Allatan baska kimseye guvenmemeli Sizce?
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konu Sahibi Allahın kulu_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Haftanın konusu:Şiddet neden artıyor? | Hafta'nın Konusu | gün ışığı | 8 | 1548 | 26 Ağustos 2019 00:20 |
AÖF İlahiyat Arapça 2. Sınıf Vize Soruları – 2009 | Arapça 4 | Allahın kulu_ | 3 | 1601 | 23 Ocak 2019 20:40 |
Sayı ve Temyiz soruları | Arapça 4 | Allahın kulu_ | 0 | 3023 | 23 Ocak 2019 20:09 |
Arapça 3 dersleri | Arapça 3 | Allahın kulu_ | 0 | 1179 | 03 Ocak 2019 13:34 |
Arapça 3 | Çıkmış Soru Çözümleri | Arapça 3 | Allahın kulu_ | 2 | 1617 | 03 Ocak 2019 12:56 |
16 Ağustos 2015, 21:05 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Hafta'nin konusu : Ana babaya hizmet nasil olmali?
Yaşlılık insana neler düşündürüyor demi abla )) Miras bırakmıyıp satıp freahınıza kullanmanız yada satmıyım evlatlarınıza bırakmanız diye düşünmeyin hayırlı evlat Dünyanın en büyük sermayesidir. Mirasınızı sermeyaniz olan evlatlarınıza harcayın.. Ah bu yaşlılık ... Rabbim kimseyi el ayak altına düşürmesin diye dua etmek gerekir.
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
16 Ağustos 2015, 21:15 | Mesaj No:3 |
09 Kasım 2013 | Cevap: Hafta'nin konusu : Ana babaya hizmet nasil olmali?
Bu hayirli evlat nerede O baksin bu baksin en sevdigi oglu baksin Yok ki bakan Fakat Mutehidden kac daire alcak hesabini yapiyo Af allahim af Cok cocuk da zarar Hayir adamin koydede arsasi var 2ogluna verdi miras 3oglu var simdi Onada arsayi mutehide vercek Hic vermiycek degil yani Fakat ne olursa olsun Genclik geciyorda Yasliliga birikim yapmali Allahim ele ayaga dusurme
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
16 Ağustos 2015, 21:20 | Mesaj No:4 |
20 Mart 2014 | Cevap: Hafta'nin konusu : Ana babaya hizmet nasil olmali?
O kadar korkamyın abla ,kötümser de olmayın hayırlı evlat en büyük mirastır.. kusura bakmayın ama cocuga ilk okuldan beri oglum oku su ol bu ol derseniz cocukta büyür siz daha hayatdayken arsayı mutahide kac daire karsılıgı veririm hesabı yapar ))
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
17 Ağustos 2015, 00:45 | Mesaj No:5 | |
09 Kasım 2013 | Cevap: Hafta'nin konusu : Ana babaya hizmet nasil olmali? Alıntı:
En buyuk sermaye budur
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. | |
17 Ağustos 2015, 00:48 | Mesaj No:6 |
20 Mart 2014 | Cevap: Hafta'nin konusu : Ana babaya hizmet nasil olmali? Amin abla
17 Ağustos 2015, 03:20 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Hafta'nin konusu : Ana babaya hizmet nasil olmali?
Bir anne : İki oğlum var ikisi de bakmıyor ne maddi ne de manevi faydaları yok. Ben de malımı ölünceye kadar benim, öldükten sonra bana bakacak kimseye vermek istiyorum. Çocuklarıma miras bırakmak istemiyorum bunu yapabilir miyim? İslami olarak ne yapabilirim? ALLAH razı olsun. Nureddin Yıldız.. Selamünaleyküm. Çocuklarınızın ahireti heba oluyor, lütfen onlara dua edin, onlar için istiğfar edin. Siz annesiniz. Onlar, size bakmamakla kalmıyorlar, kendilerini helâk ediyorlar. Onları affedin, belki kalpleri yumuşar. Nasihat edin. Biraz daha sabredin. Mesele sizin evinizi başkasına vermeniz meselesi değildir. Onlar helak olacaklar. Buna rağmen sizi kararınızdan döndürecek bir tavır göstermezlerse malınızı bir vakfa devredebilirsiniz. Bir sakıncası yok. Alıntı...
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
22 Ağustos 2015, 10:16 | Mesaj No:8 |
09 Kasım 2013 | Cevap: Hafta'nin konusu : Ana babaya hizmet nasil olmali?
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |