![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz Alıntı:
katılıyorum burdaki açıklamalarınıza.. NOT.AÇIKLAMALRDA ,SORULARDA BİTTİ... |
|
yalnız bir yerde demişsiniz herkes kendi bildiğini doğru sanıyor,ben doğruyum diyor demişsiniz aksine ben doğruyu öğrenmek için kuran öğreticiliğini seçtim sadece kuranı okut ve git değil yani aslında diğer bir hayalimde vaize olmak ama cesaret edemiyorum vebalinden korkuyorum vaizde söylediklerimin hepsini uygulayabilecekmiyim diye korkuyorum açıkcası doğruyu bilme hep ben biliyorum konusuna gelincede hz Ali bile bilmedikleri ayağının altına alsaydım başım göğe değerdi,dedikten sonra bizim bilgi konusunda büyüklük taslamamız doğru olmaz diyorum selametle... |
|
|
Ayrıca site içerisinde ençok eleştirilen tarafım sanki benim ALİMLERE KARŞI bi kinimin olduğu onları saymadığım ,kendimi tek doğruyu anlayan diğer insanların hepsi yanlışta bi ben doğruymuşum,bi ben yanılmam,bi ben hata yapmam gibi .. zilzal bacının,her bilenden dahabilen olduğu ayetinin ışığında ve ilimde derinleşenlerin olduğu bundan dolayıda ALİMLER var onlarıda dikakte almak gerekir gibi çıkışıda YERLİ bi çıkış ve zaten bende alimlerin bilgilerine baş vuruyorum, Anlaşamadığımız durum şu,mevcut tasavvuf alimlerinin,İLİMDE DERİNLEŞME ADI altındaki ,vahiyle ters düşen taraflarını BİZ DİLLENDİRİP BUNLARIN ŞİRK OLANLARINI,KÜFÜR OLANLARINI verdiğimizdeki ortalığın karışması ve duygusal çıkışlardır..yani bende AYETİN DEDİĞİ GİBİ İLİMDE KİŞİNİN GAYRETİ KADAR DERİNLEŞE BİLECEĞİNE ve bu tür insanlardan yararlanılmamasıda ahmaklık olacağı yanlız,bazı ALİM OLARAK BİLİNEN ÖZELLİKLE TASAVVUF ALİMLERİNİN,Bu derinleşmelerinin o kadar derin olup vahiyden uzaktan yakından alakası olmayıp,VEFAT ETMİŞ PEYGAMBER,ASHAB İLE GÖRÜŞÜP ONLARDANDA İLİM ALMA SAFSATASINDAKİ ŞİRK VE KÜFÜRLERLE alakalı kısmıdır..Yoksa biz Allahı tespih etme,hamd ile yüceltme amaçlı zikir,nefis terbiyesi oalarak,pazaretesi perşembe oruç,ları vb bu tür durumları hem kendimiz yapar hemde tafsiyede ederiz... not.zilzal bacının misafirliğinde,böyle bi durumun anlatılması belki prosedüre uygun olmasada önemlilik arz ettiğinde açıklama gereği duyulduğu için açıklama yapmışım affola... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz Hayırlı olsun efem. 1-sizce kadınların eksikliği var dedikleri doğru mu ? varsa bu eksiklik orjinal mı? sonradan mı kazanılmış ? aklı,zekası,duygusallığı,çok konuşması,istediği an ağlayabilmesi,istediği an hastalanabilmesi,istediği an mezardan dirilmesi :) 2-bir kadın bekar iken her konuda mükemmeliği oynarken ve evlendikten sonra neden 360 derece değişir? rojbaş.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz zilzal konuya objektif bakman lazım dikkatli ol:) |
orjinal orjinal genelinde var şimdi bayanlar kızacak bana ama öyle ne yapıyım ben hoşuma giden doğru tespit dedğim bazı sözleri ekleyim Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: “Bir kadın ne ister?” evet000 Sigmund Freud Karıma bazı sözler etmişimdir, o da bana bazı paragraflarla cevap vermiştir. Anonim gülümseyen000 Karımla ben 20 yıl çok mutlu yaşadık. Sonra da tanıştık. Rodney Dangerfield Birinci adam (iftiharla): “Benim karım bir melek!”İkinci adam: “Çok şanslısın, benimki hala yaşıyor” şaka bir yana kadınlar erkeklere nazaran anlaşılması zor, kırılgan,duygusaldırlar. 2-buna cevap veremiycem cevabını bende çok bilmek isterdim ama :) |
|
SAAT: 18:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.