![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz gülümseyen000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz Alıntı:
Alıntı:
dur_helenin 2. sorusuna ilk aklıma gelenleri yazmak isterim.Amacına ulaşmışdır:)Eğer aldığın kız 16,17 yaslarında ise kısaca 20 nin altında ise elbette evrim geçirecek:) olgunlaşdıkça ve yaşadığı olaylar karşında tecrübe sahibi olur. Evlendikden sonra havalara giren tipleri diyorsan kaprisler, bana kimse karışmaz ,her şeyi ben bilirim ,diyen tiplerden bahsediyorsan fazla değil 3 veya 5 ay sonra havaları söner :) |
|
Sen hangi taraftasın?!!:) |
..kndi ırkna yplrmı bu ayoll..krl* (msfrlğn btnce bi görşk senle.)) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz s.a. Tarikatlar ve özellikle Rabıta hakkında düşünceleriniz nedir? |
|
işin rengi değişti tüh gülümseyen000abla o işin eğlencesiydi kızmayın (doğruluk payıda var şimdi sfhfgshsfhsgh) şimdi kadınlar hakkında yazdım ama erkekler de sütten çıkmış ak kaşık değil daha 4.4 lük olanına rastlmadım :) erkek eğer takva sahibi değilse tabi kadının takvalısıda takvasızıda evinin kadını çocuklarının anası.evet000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz Kadın öyle bir konudur ki , onu ne kadar incelersen incele herzaman yepyenidir . ( Tolstoy ) En mükemmel kadın , çocuklarına babalarının yokluğunda baba olabilecek kadındır . ( Goethe ) Bir uygarlığın seviyesini ölçmek isterseniz, derhal kadının hayat şartlarına bakın. ( Stuart Mill ) Kişiye imandan sonra verilen şeylerin en hayırlısı saliha kadındır. ( Hz. Ömer ) Kadın olmak zor iştir. Çünkü, her kadın erkek denilen yaratıkla uğraşmak zorundadır. J. Conr bıçağın iki yüzü vardır :) vallahi abiler, kardeşler bişey demeyin zor durumda kaldım beni tehtit ettiler. gülümseyen000 |
|
SAAT: 19:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.