![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz [/QUOTE zilzal] bıçağın iki yüzü vardır [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] vallahi abiler, kardeşler bişey demeyin zor durumda kaldım beni tehtit ettiler. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] (:gülümseyen000gülümseyen000 güzel sfhfgshsfhsgh |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz m20m20gülümseyen000 gülümseyen000 sanırm söz agızdan cıkdı ablam gülümseyen000gülümseyen000 |
ben kişisel fikri yazmayım ama burda bir arkadaşımız paylaşmış onunla aynı görüşteyim. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
ArO* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlara vesile olması duası ile.. Gördüğü ile değilde duyduğu ile hareket eden insanlara tavrınız nasıldır ? Toplum içerisinde uyumsuz ve sıra dışı olan insanlara yaklaşımınız nasıldır ? Tevazu ve alçak gönüllü olmanın sınırı varmıdır ? Kişiliğinizde en sevdiğiniz ve sevmediğiniz 3 şey nedir ? İnsan fıtratında olmazsa olmazlardan ne olmalı sizce ? Merhamet denilince ilk aklınıza gelen nedir ? |
..knştkça btyrsn üstelk hanmewladımkimseye-söyleme000) |
bak ne kadar şirinim nasıl kıycan bana c* |
İlk sorunuzdan şunu anladım herkesin sözüne kulak asan başkasının hakkında söyleneni gerçek sanan kişiler sanırım ,genelde gözümün görmediğine inanmam, yanımdaki da biri başkası hakkında duyduyu şeyi bana söylüyorsa hemde o kişinin aleyhine ise uyarırım. açıkçası benim herkese yaklaşımım aynı uyumluya böyleyim uyumsuzda hatta uyumsuzu uydururum :) Tevazu ve alçak gönüllü olmanın sınırı varmıdır ? Bilemedim açıkcası alçakgönüllülükte sınır tanımayan biri ile karşımaşmadım henüz Kişiliğinizde en sevdiğiniz ve sevmediğiniz 3 şey nedir ? 1-içimde hiç birşeyi tutumamam 2-insanları olduğu gibi kabul edemem 3-birde uyumayı çok sevmem İnsan fıtratında olmazsa olmazlardan ne olmalı sizce ? en başta iman sonrada vicdan,adalet Merhamet denilince ilk aklınıza gelen nedir ?[/QUOTE] Allah C.C |
|
SAAT: 19:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.