![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun... 2. sınıf ilahiyat paylaşımınız o kadar çok ki... kısacası eş,anne,evhanımı üçgenine birde öğrencilik eklemiş bir Allah kuluyum :-) okumak,araştırmak kadar yeni bilgiler öğrenmeyi çok seviyorum.. alkış000alkış000alkış000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz Alıntı:
ArO*ArO* rabbim hayırlı eyler inşaAllah kardeşim,elimden geldiğince faydalı olmak için çabalıyorum evet000 sizler bu notlarımızın faydasını seneye kat kat fazlasıyla alacaksınız inşaAllah ve bizler sizlerin duasını alarak mutlu olacağız (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz gülüm seni misafir olrak ağırlamaktanda büyük bir keyif alıyoruz.hoşgeldinc*c* gönül sana çok şeyler ikram etmek isterdi ,lakin beceremiyorum iştemahcup000 bende eniçten selam ve dualarımı gönderiyorum (:iyiki bu ailedesin ve iyiki seni tanıdık.. beraberliğimiz uzun soluklu olur inşallah...c*bende sana smile göndereyim bol bol c*c*c*c*c*c*c*c*ArO*ArO*ArO*c*c*c*c*c*c* |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz ablacım hayırlı olsun misafirligin... :) |
|
|
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz misafirin biri ikisi olmaz..hepiniz başımız gözümüz üstüne(:...hepinizi ağırlarız evvelallahhyyyyy |
SAAT: 18:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.