![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Misafirliğiniz hayırlı olsun kardeşim ..Görüyorum ki eli boş gelinmiyo bu sayfaya bende bir fincan kahve ile geldim dinlenirsiniz umarım Afiyet olsun :)))) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] misafirligin hayırlı olsun ablacım (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz Alıntı:
c*c*c*c*c*c*c*c*c*c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz ben elim boş gelmiştim telafi ediyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz bu ne hoş misafirlik maşaAllah bol ikramlı :)) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz hoşceldun bacım :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz hos geldin makber gülü misafirliğin hayırlı olsun Allah razı olsun emektar arkaaaşımız |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
amn*amn*ArO*ArO*ArO*c*c*c* aranızda olmaktan bende çok mutluyum.hepinizden ben razıyım, mevlamda razı olsun arkadaşlarım (: |
|
Alıntı:
|
SAAT: 05:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.