![]() |
Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] selamun aleyküm medineweb ailesi :):) bu haftanın konuğu makbergülü kardeşimiz..kendisini öncelikle tebrik eder kolaylıklar dilerim:):) umarım konukluğunuz sizin içinde bizler içinde faydalı hayırlı geçer :):) hafta içerisinde konuğumuza sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz (özele girmemek şartıyla) sayın misafirimiz cevaplamak istemediğiniz özel sorular olursa pas deme hakkına sahipsiniz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] tekrardan tebrik eder kolaylıklar dilerim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle tanıyalım sizi.kimdir makbergülü? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlı olsun inş.. efemm... Misafire ufaktan bir ikram..:))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz teşekkürler efenim bende medineweb kardeş unutmuştur dedim :-) ama görünen o ki bu hafta kaçışım yok :-) hoşbuldum ,beni bu hafta bu köşede ağırladığınız için sağolun arkadaşlar. hafız kardeşim kahve çok makbule geçti teşekkürler :-) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz kendimi nasıl tanıtayım yada hangi özelliğimle başlayayım bilemedim ama kısacası eş,anne,evhanımı üçgenine birde öğrencilik eklemiş bir Allah kuluyum :-) okumak,araştırmak kadar yeni bilgiler öğrenmeyi çok seviyorum.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz Alıntı:
Alıntı:
yeterli zaten teşekkür ederim :):) |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz ablam misafir olmuşş c* hayırlı olsun misafirliğin tekraradan hsgldnablacım :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz hoşbuldum ayşemmm (: misss kokulu güller harika görünüyor ,çok teşekkürler gül kardeşim (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsunc*c*c* |
|
SAAT: 13:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.