![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz Misafirliginiz, hayırlı, ugurlu ve huzurlu olsun insallah. Benim size ikramım şu ayeti kerime olacak: "İman edip salih amel işleyenlerin şüphesiz ki biz böyle güzel amel işleyenlerin mükafatını zayi etmeyiz." ( Kehf Suresi, Ayet: 30 ) |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz şimdilik selametle ,evin reisine ve çocuklara zaman ayırmam gerek,çocuklar artık yeter diye feryat etmeden bana müsade (: laf aramızda beni işten izinli gibi görür oldular (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun canım arkadaşımc*c*c*c*c*c*c*c*c* hayatının her anında sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar dilerim |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz :)Misafirlğn hayırlı olsun Makbergülü ablamc* aramızda olmnzdan mutllk duyyrmsfhfgshsfhsgh:):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olur inşallah kardeşim... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz Makbergülü kimdir? a-)istisarenin "2.Mehmet Akif2 Vak`asi"..... b-)fedakar ve caliskan c-)Istisareye canlilik getiren d-)Mehmet Akifin yardimcisi e-)hepsi c*c*c*c* Gerisini senden dinlemek güzel olacak.............:) |
evet000 (: misafirliğin hayırlı olsun ablam |
SAAT: 22:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.