|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 20 Nisan 2015 (12:30), Konuya Son Cevap : 19 Mart 2022 (14:51). Konuya 135 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Nisan 2015, 20:37 | Mesaj No:21 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
20 Nisan 2015, 21:23 | Mesaj No:22 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Alıntı:
Tam yerinde ve kıvamında olmuş , emeğine sağlık çok beğendim...
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
20 Nisan 2015, 21:24 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:))))
Bu arada misafirimiz nerelerde , onu hoş tutamadık mı yoksa. Su Damlası neredesin
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
20 Nisan 2015, 21:26 | Mesaj No:24 | |||
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Alıntı:
Çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. Alıntı:
Bence mihrinaz benden sonra güzel bir mekale yazsa iyi olacak Alıntı:
Ayrıca paylaşımlarımı beğenmene sevindim ..cansın
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |||
20 Nisan 2015, 21:28 | Mesaj No:25 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Geldim can burdayım
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
20 Nisan 2015, 21:50 | Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:))))
Değerli arkadaşım gelelim sorularımıza.. 1.Kitap okumayı severmisin ? Son okuduğun kitap nedir ? 2.Atatürkün doğum yılı nedir ? 3.Hayatında yaşadığın komik bir anın oldu mu ? Bizimle paylaşırmısın..
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
20 Nisan 2015, 21:55 | Mesaj No:27 | |
18 Aralık 2010 | Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Alıntı:
Bana eksisinden çok artıları oldu formun..Bırakmayı çok düşünsemde ayrılamadım..iyiki de ayrılmamışım ve güzel samimi içten duygular taşıyan dostların sözlerini göremicektim Hepinizden Allah razı olsun... özel hayatıma gelince bu günü kadar asla formda kendimden veya günlük hayatımdan bahsetmedim..Herkezin bir prensipi var öyle değilmi ?Benim prensip meselem de bu Beni tanıyanlar biliyorlar zaten Bazen okadar çok şey sıgarki, Bir avuç içine bir damla gözyaşı eşliginde, Hasret olur sevgi olur özlem olur, Yıllarca beklenen bir kutlu misafirin gelişi olur....
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
20 Nisan 2015, 22:07 | Mesaj No:28 | |
1.Evet severim ..Elif gibi sevmek...Hikmet Anıl Öztekin..şiir kitabı 2.1881 yılında doğdu ( oldumu ögretmenim ) 3.çok olmuştur ama ilk aklıma geleni paylaşayım.. karda yürürken sokak ortasında düşmem oldu.. komiklik nerde dersen kalktım yerden bir daha düştüm sanki kardan adam olmuştum ..Ben bu haldeyken gülenler çok olmuştu..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
20 Nisan 2015, 22:20 | Mesaj No:29 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:)))) Hiç ikramlik da yok hani nerde pasta ,böreklerim Ama olmaz ki
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
20 Nisan 2015, 22:25 | Mesaj No:30 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Bu Haftanın Misairi Sürpriz Bir İsim...Tıklayın Görün:))))
Teşekkür ederim cvpların için estf latife yapmıştım Su damlası çok hüzünlü ,en çok huzur bulduğu nedir ? Sosyal hayattada bu kadar hüzünlümüdür ? Yaşadıklarına hüzünlümü akılcımı yaklaşır ?
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
Konuyu Toplam 41 Kişi okuyor. (0 Üye ve 41 Misafir) | |