|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 11Haziran 2009 (18:02), Konuya Son Cevap : 11Haziran 2009 (18:02). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11Haziran 2009, 18:02 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | Sevdam seni nasıl anlatayım Sevdam seni nasıl anlatayım En Güzel Gül'e Yar Olanlara Gül'e Gönül Verenlere Binlerce Selam Olsun Sevdam seni nasıl anlatsam nasıl söylesemhangi yaman sözcükleritesbih taneleri gibi dizsem de seni cümlelere döksem…Adına mevlitler yazılmış güzelliğine kasideler sunulmuşken… Kelimeler kifayetsiz bir durak…Ben ise suya düşmüş yaprak kadar çaresizken …Seni nasıl anlatayım Ya Rasulallah… Meleklerden işittim şanını dünyaya gelmeden evvel…Yüce ALLAH’ın “Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım.” dediğisin yaratılış sebebimnefes alışım.ALLAH’ın tecellisi olan güzelliklere kimi zaman akla durgunluk veren bir edayla dalışım .Kimi zaman hayranlıkla taa yürekten bir çift kömür gözle bakışım…İlahilerden dinledim seni.Ne ihtişammışsın ki doğduğun gece o asude nisan gecesi bütün dünya göklere dek nur ile bezenmiş.Ne büyük bir aşk ateşiymissin ki uğrunda bin yıldır yanan ateşler sönmüş .Sündüsi altın işlemeliipek kumaşlarla döşemiş Amine Hatunun döşeğiniMelekler birbirine seni müjdelemişler ALLAH’ın izniyle… ALLAH’a bir davetçi ışık saçan bir kandil olarak göndeilmişsin. Ey Bâki Sultan sensin beni ALLAH’a ulaştıracak olan.Seninle fark ettim iki cihanın görkemini.Hasretinle dolu bir yolcuyum şimdi Hırkanla şereflendirdiğin Veysel Karani olmaya aşkım yetermi bilemiyorum. Ama sevginden kızarmış bir mısra gülüm şimdi.Güneş vurdukça kavrulan kalaylı bahçelerde sana açıyorum sana susuyorum.Ümmetin girmedikçeCennet kapısından içeri girmeyen sensin …biliyorum.Yudum yudum merhametini tadıyorum uzayıp giden gurbetlerde Sakal-ı Şerifini izliyorum camilerde mescitlerde… Seni düşünürken yüreğim yırtılıradını zikrederken sesim boğulurismini yazarken ellerim titrerse ne olur bilki Ya Resulallahaşkımın tarif edilmez gücündendir… Evet Sevdam ben seni tarif edemem.Ama son nefesimde Cenab-ı ALLAH’ı ve senin gönlüme Nur ile yazılmış adını zikretmeyi dilerim. |
Konu Sahibi KuM TaNeSi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
41.Haftanın Misafiri Belgin | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 37 | 15040 | 04 Ekim 2009 16:49 |
Neden Su içmeliyiz(46 sebep) | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | su damlası | 6 | 3668 | 04 Ekim 2009 12:50 |
Yokluğuna Alıştırma... | Şiirler ve Şairler | KARAKÖSE | 1 | 3010 | 04 Ekim 2009 12:45 |
Kırgınım Sana /medineweb | Şiirler ve Şairler | su damlası | 8 | 3289 | 02 Ekim 2009 19:49 |
google amcam düzeltir işi bilir herşeyi =) | Resim/Karikatür | Esma_Nur | 2 | 2767 | 02 Ekim 2009 11:25 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |