|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 15 Temmuz 2009 (11:31), Konuya Son Cevap : 15 Şubat 2014 (18:20). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Temmuz 2009, 11:31 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | Ya rasûl! Seni ne çok sevdik, bir bilsen! Ya rasûl! Seni ne çok sevdik, bir bilsen! , Ne Hazreti Ebu Bekir gibi sevebildim seni Ölüme yolculuk ettim... Ne Hazreti Ömer gibi sevebildim seni Hükmünle hükmetmeyen münafığın kellesini vurdum.... Ne Hazreti Osman gibi sevebildim seni Meleklerin bile haya ettiği hayalı insan gibi.... Ne Hazreti Ali gibi sevebildim seni Uğruna tereddüd etmeden yataklara yattığım.... Ahir zamanda Günahkar bir ümmetin gibi sevdim....... Hatalarımla günahlarımla isyanlarımla Ama sevdim......... Ya Resulallah Seni Sevdim........... Döndüm baktım kendime Günahlardan başka bir şey bulamadım Kara bir yürekten başka bir şey göremedim......... Ey sevgililerin sevgilisi Ey yücelerin yücesi Ey Ahirzaman nebisi Ben seni böyle sevdim Ne elim elime Ne gözün gözüme Ne yüzün yüzüme değmeden Siyahlar içinde Pazarın sonunda Ahir zamanın en fitne anlarında Dünya Ateşler içinde Çayır çayır yanarken Yangının en şiddetli yerinde sevdim. Ne Hazreti Bilal-i Habeşi gibi sevebildim seni Değil kızgın kayalar cehennem ateşleri konsa idi üzerime vazgeçmezdim davamdan... Ne Hazreti Hamza gibi sevebildim seni Dalıpta küffarın içine cansa feda yoluna dedim.... Ne Hazreti Üveys gibi sevebildim seni Sevmenin imtahanını yaşayan seni görmesi yasak olan ama batınî her an yanında olan... Ne Hazreti Zeyd gibi sevebildim seni Anam babam atam akrabalarımı değişmediğim... Ahir zamanda Günahkâr bir ümmetin gibi sevdim... Hatalarımla günahlarımla isyanlarımla Ama sevdim......... Ya Resulallah Seni Sevdim... (Alıntı) |
Konu Sahibi KuM TaNeSi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
41.Haftanın Misafiri Belgin | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 37 | 15192 | 04 Ekim 2009 16:49 |
Neden Su içmeliyiz(46 sebep) | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | su damlası | 6 | 3688 | 04 Ekim 2009 12:50 |
Yokluğuna Alıştırma... | Şiirler ve Şairler | KARAKÖSE | 1 | 3023 | 04 Ekim 2009 12:45 |
Kırgınım Sana /medineweb | Şiirler ve Şairler | su damlası | 8 | 3301 | 02 Ekim 2009 19:49 |
google amcam düzeltir işi bilir herşeyi =) | Resim/Karikatür | Esma_Nur | 2 | 2774 | 02 Ekim 2009 11:25 |
15 Temmuz 2009, 11:54 | Mesaj No:2 |
RE: Ya rasûl! Seni ne çok sevdik, bir bilsen!
Ben Sen'i görmeden sevdim Ümmü mektum gibi sen'i görmeden sevdim Üveys gibi düştüm geldim yoluna da nefsim yol vermedi Üveysi olayım dedim hasret çekyim vuslata Sıddık olayım dedim Ciğerlerimin kokusu duyulsun Yanık bir ahh olayım Aşığın dilinden döküleyim Kül olayım yanmışların gönlünden Ravzayı pakine doğru uçayım Gül olayım terinden kokayım Aşıkların yollarına beni sersinler Ben Senin razı ve hoşnud olacağın Kimler varsa onların hallerine bürüneyim Kim varsa leblerinde güneş tebessümlere yer veren O kimselerin arasında olayım Bu dünyada belki göremem nur çehrendeki hafif tebessümünü Rabbim cennetinde sana komşu kılmasa da Anlık seni görmemi(zi) nasip kılsın | |
26 Temmuz 2009, 17:22 | Mesaj No:4 |
RE: Ya rasûl! Seni ne çok sevdik, bir bilsen!
Ömrümü sünnetlerin ölçüsünde yaşayarak sana kendimde can vereyim dedim Bu zamanda bu kadar olmaz dediler Bırakayım biraz hafif yaşayayım dedim Ona da günah dediler Ne zamanı anladım ne de sevmeyi Aşk limanında kaptansız bir gemi gibiyim şimdi Rabbim gönlümün rotasını sana yöneltsin | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |