|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 13 Mart 2008 (18:41), Konuya Son Cevap : 23 Temmuz 2008 (22:38). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
13 Mart 2008, 18:41 | Mesaj No:1 |
Hazreti peygamber e en layık saray Hazreti peygamber e en layık saray Hazreti peygamebrin dünyaya teşrif ettiği rebiul evvel ayında bulunmaktayız malumunuzdur bugün biz deflerle kudümlerle taleal bedrularla o nu gönlümüzün sarayına davet ettik şiirlerle naatlarla o nu yad ettik nefsimizi o na şikayet ettik bu ay boyuncao bizimle imiş gibi yaşamaya çalışalımsabah namazını onun manevi imamlığında namaz kılalım akşam yattığımızda da o nunlaberaber yatalım o nunla beraber güne başlayıp o nunla günümüzü sonlandıralım ben bugün cemaatimle başlangıcı yaptım aynı şeyi forumdada yapalım hepimizi gönül saraylarının tahtlarına hoşgeldiniz efendim.....! | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2721 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2345 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3098 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2316 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2043 | 12 Kasım 2009 21:43 |
13 Mart 2008, 22:40 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Hazreti peygamber e en layık saray …Aciz yürekten gönüller sultanına sesleniş… “Ey Sevgili! En Sevgili! Gönlümün en güzel yerinde yeri olan, peygamberler makamının efendisi... Dünya insanı Sana muhtaç anlarnı,yaşamakta. Senin olmadığın iklimlerin yağmurları bulanıktır şu zamanlarda. Ötelerden bir bahar rahmeti düşmüyor, gönüllere insanlık ki hasretsensiz bahara, Rahmet damlarına. Hazanı yaşamkta kainat sensiz şu baharı unutmuş çirkef dünyda sen gelimiştinde bahara hasret dünya kavuşmuştu ya rahmet damlalarına,damlarala arınmıştı tüm kirlerinden. Kâinata teşrifinle susuz gönüller, suya kandı cennet yamaçlarının rengini aldı ve hayat çeşmesinden kana kana işti bahara hasret gönüller Ah Ah efendim ne büyük şerefti Seni bilmek...senin ümmetin olmak, Seni bize bildiren Rabb’e şükürler olsun... şimdi efendim şimdi hazanı yaşamakta ümmetin ümmetim dediğin AH Efendim ah o üzüm siyahı gözlerinden damla damla gözyaşlarını döktüğün o güzel gözleriden dökülen damlalarda bu garib aciz ümmetininde yeri varmıdır ki.. Rabbim ne güzel bir lutuftur ki Yaratılışın müceğferi olan gönüllerin efendinsin bir damla gözyaşında yer almak o birdamla gözyaşında yer ala bilmek için neler vermezdim ki .. İçim, en derin yerinde sızlıyor. Kalbimin en derinliklerinde hissediyorum efendim Öyle bir sızı ki ses versem, kim bilir deli divane derler. Hani demiştin ya bir, zaman gelecek siz onları görseniz bunlar Müslüman değil onlar sizi görseler deli derlerdi diye işte ben o deli derlerdi dediğine talibim efendim varsın deli desinler, Varsın kimse duymasın hıçkırışımı... Bu hicranımı Sana ulaştırmak istiyorum ben... Ey kendisine yollanan selamları işiten Yarr gönüller sultanı vefalı dost! Sana ümmet olmak için Seni sevmek yeterse eğer, işte ben seviyorum. Seni sevmek candan olmaksa eğer işte canım birtane değil bintane olsa veririm. Senin yolunda efendim seni Elbette seviyorum. Mutlaka seveceğim. hep seveceğim nasıl sevmemek olur mu? düşünmek bile tüylerim diken diken olmasına yetiyor Nasıl sevmem? Kalbimin bütün zincirleriyle nasıl bağlanmam sana? Kimler Seni ölesiye sevmedi ki Ya ResulALLAH? sen demiştin ya asabdan birisi gelmişti sana demiştide benseni çook seviyorum diye sende o zaman hazır ol sıkıntılar diye efendim korkuyorum laiki ile sevmiyormuyum ki acabada sıkıntısısız tasasız bir hayat içindeyim Hz. Bilâl’e kızgın kumlar üzerine dayanma gücü veren, Sana olan bağlılığı ve sevgisi değil miydi? hertürlü işkenceler maruz kalan asabın senin ayağına bir diken batmasında ölümü göze olan sahabe nede dayanma güçünü bu sevgi vermiyormuydu Hz. Ebubekir’e, “Anam babam Sana feda olsun Ya ResulALLAH!” dedirten bu sevgi değil miydi?.. efendim uhutta şehit edildiğini sanan Hz. Musab, Sana olan sevgisi yüzünden Cenab–ı Hakk tarafından şehadet mertebesiyle ödüllendirilmemiş miydi?bu nasıl bir sevgi idi ki ölümü bile göze almışlardı Nasıl sevmem?şimdi ben nasıl sevmem Elbette seviyorum ve seveceğim. Bir ömür boyu.” Salat selam senin üzerine olsun Allah razı ola bülbül kardeş |
23 Temmuz 2008, 22:19 | Mesaj No:3 |
Gönül sarayım Medine'ye yol almışım Aşkı ummana dalmışım Kalbi rahmana salmışım Gönül sarayım Medine Aşarım kızgın çölleri Yoluna düktüm gülleri Sızlıyorum hasretiyle Nurdur Medine illeri Düştüm dikenli yollara Yol aldım patikalara Boynum bükük gönül yara Gönül sarayım Medine Beni düşürdü çöllere Doladı gonca güllere Girer dertli gönüllere Gönül sarayım Medine | |
23 Temmuz 2008, 22:28 | Mesaj No:4 |
Cvp: Gönül sarayım
Gönlüme senin aşkın ve hasretinle öyle bir köşk inşa ettim ki bu köşkün tek sahibi sensin senin gibi sultanın sultana talip olabilsem keşke Ah Efendim gönlümün gülü sabahımın güneşi hayatımın baharı seni seviyoruz ya Rasulallah Ebu Bekir gibi ciğer kokularım yayılmadı daha ismini duyunca kendimi sen de bulup kendimi ben de kaybedip nefsimden geçemedim. Ben belki layık değilim ama Sen alemlere rahmetsin İki cihana servetsin Dinimizi öğretensin Şefaat ya Resulallah Sevgin şifa kalbimize Layık olmalıyız size Ümmet olmak şeref bize Şefaat ya Resulallah Hasretle seni anarım Salatu selam yollarım Sensiz hep garip yaşarız Şefaat ya Resulallah Mevlamız Habibim dedi Cennet emrine verildi Kur-an size gönderildi Şefaat ya Resulallah Şefaatine layık olabilmek dileğimle..... | |
23 Temmuz 2008, 22:38 | Mesaj No:5 |
Cvp: Gönül sarayım
Yine kervan var muhteremler hasret aldı başını gidiyor ah keşke keşke yollar açılsa bir davet gelse Ravza'dan Hacılar yol almış gider Bu gönlümü hazan eder Ben de acı ben de keder Özlerim güzel Mekke'yi Beytullah'a bakın hele Arafatla gelir dile Güzel Mekke'yi görünce Gönülde kalır mı çile Hacılar durun gitmeyin Beni gülümden etmeyin Yaralıyam incitmeyin Özlerim güzel Mekke'yi Ben de sizinle geleyim Yolunuza serileyim Kabe'yi görmek dileğim Özlerim güzel Mekke'yi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |