|
Konu Kimliği: Konu Sahibi bilinmez,Açılış Tarihi: 19 Nisan 2013 (20:15), Konuya Son Cevap : 24Haziran 2015 (10:37). Konuya 70 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
29 Nisan 2013, 07:24 | Mesaj No:41 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: PUTLU DOĞuM.... Alıntı:
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
29 Nisan 2013, 11:38 | Mesaj No:42 |
Cevap: PUTLU DOĞuM.... Sayın bilinmez-bay mısın bayan mısın bilmiyorum-benim öyle bir derdim yok çünkü benim REHBERim (sav) bana neyi nasıl yapacağımı öğretmiş. Sen kendi derdine yan. Ben daha önce bir soru sordum. Efendimizin (sav) mesajını ve hayatından kesitleri 2 milyon kişiye-ki bazı programlar tv.den naklen yayınlandığı için milyonlara ulaştırılıyor-iletilmesinin neresi bid'at, bana bu konuda ayet ve hadis göster dedim o konuya hiç girmiyorsun. Senin fikrinde olanlar hep aynı taktiği uyguluyor zaten. Sen bu peygamber düşmanlığının kökeni nereye dayanır önce onu bir araştır. Araştır ki yarın Efendimizin (sav) yüzüne bakacak yüzün olsun. Bir de müslümanlara gösterdiğiniz bu tepkinin onda birini bari olsun kafir ve münafıklara gösterin. Fiemanillah. | |
29 Nisan 2013, 14:23 | Mesaj No:43 | |
Durumu: Medine No : 43 Üyelik T.:
03 Temmuz 2007 | Cevap: PUTLU DOĞuM.... Alıntı:
iyi de muhterem abi mühür sende yetki sende.kes şu bilinmezin kafasını siteden yok et.bizde Allahu ekber deyıp sevinelim.o istediği kadar Allahu ekber bidattır desin . | |
29 Nisan 2013, 15:19 | Mesaj No:45 |
Cevap: PUTLU DOĞuM.... Gerçekten iyi niyetli bir yazıysa karşıdaki kişi tarafından bu hoş görülür. Ama amaç zihinleri bulandırmak ve Efendimizi (sav) müslümanların gözünden düşürmek ise orada hoşgörüye yer yok. Bir de bu-sözümona-müslümanlar neden müslümanlara gösterdikleri tepkiyi kafirlere göstermiyorlar? Sanırım korkuyorlar onlardan. Ama herkes şunu çok iyi bilsin. Hiç kimse Rehberimizi (sabv) bizim gündemimizden düşüremeyecek. Bu da böyle biline. Fiemanillah. | |
29 Nisan 2013, 15:32 | Mesaj No:46 |
Cevap: PUTLU DOĞuM.... Sen, küçük emrah, harry potter, narnia günlükleri,yüzüklerin efendisi ve hacı gandalf' izlemeye devam et ne yapacaksın peygamberi (sav)onun davasını zikirmatikle salavat çekmek yerine internet dünyasında klavye tuşlarına bassın parmakların,zira eleştirinin dayanılmaz hafifliği çok çekicidir.ben senin günde 10 salavat getirdiğine bile inanmıyorum. | |
29 Nisan 2013, 19:10 | Mesaj No:47 | |
27Haziran 2011 | Cevap: PUTLU DOĞuM.... Alıntı:
Peygamber hiç bir zaman ,kendisini kuranın tanıttığı manada tanıyıp öyle kabul eden müslümanlarca bırakın gözden düşürülmeyi,canlarından daha aziz bilinir,siz ancak peygamberi kendi tahayyülünüzde buharlaştırıp ,kendi tasavvurunuzdakine peygamber deyip kabul etmişsiniz,size çok görmüyorum bu zanlarınızı,size selam olsun,
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
29 Nisan 2013, 20:48 | Mesaj No:48 | |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: PUTLU DOĞuM.... Alıntı:
peygamberi canından aziz bilene bakın hele!.. ; bilseydi peygamberimizi böyle ahlaktan islami edepten yoksun bi yazı yazarmıydı hemde binlerce insanla dalga geçerek hakkına girerek ..hele o arkadaşın editlediği iğrenç cümleyi okuyunca sanki kaynar sular dökülmştü başımdan aşağı .. herşeyin başı edep güzel ahlak .. kusura bakmayın ama O'nu tanıyan ve davasını anlayan bir insan böyle bir yazı asla yazmazz asla !..
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." | |
29 Nisan 2013, 21:15 | Mesaj No:49 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: PUTLU DOĞuM....
konu gereğinden fazla uzadı arkadaşlar..artık kalp kırma derecesine geldiniz..bi dur diyin artık günlerdir tartışıyorsunuz bir uzlaşmaya varamadınız demekki birbirinizin söylediklerinden anlamıyorsunuz..en iyisi susmak artık
|
29 Nisan 2013, 22:13 | Mesaj No:50 |
27Haziran 2011 | Cevap: PUTLU DOĞuM....
Sayın suhtem yazının iceriği tamamen,bu günki geleneksel atalarının yanlış din algısındaki,buharlaştırılan ve ismine islam dedikleri ve yanlış peygamber tasavvurunda olanların bakış açısını aynen kaleme almış ve ortaya dökmüştür,tabiki inanıp,inanmamak kişinin vahiy islamındaki teslimiyetiyle alakalıdir,buda ancak vahiy bilgisini kavrayıp ,vaiydeki dini itikat etmekle mümkün olacaktır.....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |