|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MuntazarElZeydi,Açılış Tarihi: 30 Ocak 2013 (18:15), Konuya Son Cevap : 05 Şubat 2013 (18:43). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Ocak 2013, 18:15 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 25257 Üyelik T.:
30 Ocak 2013 | ömer karaoğlu ezgi sözleri ömer karaoğlu ezgi sözleri ÇAĞLARA Sığındık Rabbimize, Yöneldik Rabbimize Adını yüceltmek için, Güç versin diye bize Adını yüceltmek için, O’nunla hükmetmek için Cennetine girmek için, Güç versin diye bize Bedendeki bu canı, Satı verdik Allah’a Saf olduk Allah için, Koyulduk bu yola Birleşti ellerimiz, Uzandı çağlara Uzandı çağlara, Uzandı çağlara Rasulüm önderim, Anam babam sana feda Gösterdiğin bu yola, Canımız malımız feda Yeniden dirilmek için, Müjdelere ermek için Adaleti bulmak için, Herşey Allah’a feda Bedendeki bu canı, Satı verdik Allah’a Saf olduk Allah için, Koyulduk bu yola Birleşti ellerimiz, Uzandı çağlara Uzandı çağlara, Uzandı çağlara |
Konu Sahibi MuntazarElZeydi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Şeker ve Kansere Karşı Havuç Yiyin.. | Beslenme | muuskem | 2 | 1839 | 05 Şubat 2013 23:44 |
Misvağın makbulü taze ve yaş olanıdır | Tıbbı Nebevî | MuntazarElZeydi | 0 | 1521 | 05 Şubat 2013 17:49 |
‘Allah yakar’ ifadesi, çocuğun hayatında derin... | Çocuk ve Aile Sağlığı | Nesli_Nur | 4 | 1632 | 05 Şubat 2013 17:47 |
Evladıma Nasihat | Şiirler ve Şairler | MuntazarElZeydi | 0 | 2034 | 04 Şubat 2013 23:53 |
2 Yaş Sendromu, Çözümler ve Öneriler | Çocuk ve Aile Sağlığı | MuntazarElZeydi | 2 | 1838 | 03 Şubat 2013 16:10 |
30 Ocak 2013, 18:19 | Mesaj No:2 |
30 Ocak 2013 | Cevap: ömer karaoğlu ezgi sözleri Kurtuluşun Ölümü Sehpalarında sarıkla sallandığımız, Sabahlara sorun bizi, Suçumuz adımızda saklıdır, Düşmana ölüm yağdırdığımız Hamidiye, Yürür üstümüze, Şaşkınız, Öfkeliyiz, Söylenmez biz, Hangi suçtan ölmeliyiz… Ölüme değil, Ölümden değil gardaş, Biz dili bağlı, Gitmeye yanarız, Savrulsun sarığımız, Erzurum’dan Rize’ye Maraş’tan Konya’ya Umudun dili olsun. *** Bir gün konuşur devleşen bedenimiz, Sevdamızla mayaladığımız bu toprak, Ahdimize nankörlük etmez, *** Ölüme değil, Ölümden değil gardaş, Biz dili bağlı, Gitmeye yanarız, Savrulsun sarığımız, Erzurum’dan Rize’ye Maraş’tan Konya’ya Umudun dili olsun. |
30 Ocak 2013, 18:22 | Mesaj No:3 |
30 Ocak 2013 | Cevap: ömer karaoğlu ezgi sözleri Mekke Karanlığın ortasında, Parlayan bir güneş gibi, İmanın doğduğu şehir, Mekke, Mekke güzel şehir. Döneceğız, döneceğiz, Vahyin kalbi döneceğiz. Geleceğız, geleceğiz, Mekke bir gün geleceğiz. Bir kuş olsam, uçsam sana, Süzülsem sokaklarına, Çiğdem olsam, çiçek açsam, Kavuran o toprağında. Döneceğız, döneceğiz, Vahyin kalbi döneceğiz. Geleceğız, geleceğiz, Mekke bir gün geleceğiz. Senden uzak kalabilmek, Taşlar gibi yürek ister, Zalimin eline komak, Zulüm olmaklığa yeter. Döneceğız, döneceğiz, Vahyin kalbi döneceğiz. Geleceğız, geleceğiz, Mekke bir gün geleceğiz. Kavrar yürek, kalkar bilek, Sana İbrahim’ler gerek, Eteğinde her bir yürek, Bir gün haykıracak; lebbeyk! Döneceğız, döneceğiz, Vahyin kalbi döneceğiz. Geleceğız, geleceğiz, Mekke bir gün geleceğiz. |
30 Ocak 2013, 18:24 | Mesaj No:4 |
30 Ocak 2013 | Cevap: ömer karaoğlu ezgi sözleri ŞEHİT TAHTINDA Şehit tahtında Rabbe gülümser Ah binlerce canım olsaydı der Şehit tahtında Rabbe gülümser Canım bedeli bir sofradan yer Ümitsiz olmaz ümitsiz olmaz Sevdasız olmaz sevdasız olmaz Dağları oyup zindan etseler Allah nurunu söndüremezler Dağları oyup zindan etseler Davamın önüne geçemezler Yarasız olmaz çilesiz olmaz Şehitsiz olmaz kurbansız olmaz Şehit tahtında Rabbe gülümser Ah binler ce canım olsaydı der Şehit tahtında Rabbe gülümser Canım bedeli bir sofradan yer Karanlık ölür zülümat ölür Gözler önünde ve Ölüm ölür Anladım artık Uhud ve Bedir Ve Ümit sevda Şehadet nedir Soludum kabri Mahşer anını Ümidi Şehidi ve sevdayı Şehit tahtında Rabbe gülümser Ah binlerce canım olsaydı der Şehit tahtında Rabbe gülümser Canım bedeli bir sofradan yer |
30 Ocak 2013, 18:26 | Mesaj No:5 |
30 Ocak 2013 | Cevap: ömer karaoğlu ezgi sözleri SULTANIM Can özünden besmeliyi çekende Dil yanmazsa ben yanarım sultanım Hak uğrunda bir sefere çıkanda Yol yanmazsa ben yanarım sultanım Göz utanır gönül dostu görülünce Can tutuşur candan selam verilince Bülbül olup bir bahçeye girilince Gül yanmazsa ben yanarım sultanım Aşıklık içimde doğduğu zaman Taş yanar göz yaşım yandığı zamana Mızrabım sazıma değdiği zaman Tel yanmazsa ben yanarım sultanım Alev alev ruhta canda bu ateş Bakmakla görülmez bende bu ateş Bırakılsa hangi günde bu ateş Yıl yanmazsa ben yanarım sultanım |
30 Ocak 2013, 18:27 | Mesaj No:6 |
30 Ocak 2013 | Cevap: ömer karaoğlu ezgi sözleri GÜNEŞİN GÖZBEBEĞİNDE Güneş desteleyen devir içinde Zamanı ölçüye taşıyacaksın Ölümler ölümsüz andı içerken Ağıtlardan marşlara yol alcaksın Sonsuzluk gezinir gözbebeğimde Medine ufkunun derinliğinde Gölgeler yollara düştüğü günde Umutlar yeşerir kelepçelerde. Kilitlere sığmaz bizim andımız Gökyüzü nerdeyse orda biz varız Yoksulluk çölüne müjde salarız Zamanlardan taşar bizim sevdamız |
30 Ocak 2013, 18:31 | Mesaj No:7 |
30 Ocak 2013 | Cevap: ömer karaoğlu ezgi sözleri YAR Yanar oldum, yanar oldum, Aşk oduna yanar oldum, Bana bugün daha yakın Hakk’tan gayrı yoktur dostum. Bir sel oldum, Bir çöl oldum, Bana bugün daha yakın, Hakk’tan gayrı yoktur dostum. Dara düştüm, hara düştüm, Onulmaz bir derde düştüm, Bitecek olandan geçtim, Hiç ölmeyen bir yar seçtim. Bir sel oldum, Bir çöl oldum, Bana bugün daha yakın, Hakk’tan gayrı yoktur dostum. |
30 Ocak 2013, 18:34 | Mesaj No:8 |
30 Ocak 2013 | Cevap: ömer karaoğlu ezgi sözleri EY CAN Ey can nicedir bu alemde Derdin bilmezlere kaldın Sabır bilmez şükür bilmez Hatır bilmezlere kaldın Derya içre derya bilmez Mizan bilmezlere kaldım Yandın ey can Yanmak bilmezlere kaldın Ey can nicedir bu alemde Sûkunete hasret kaldın Edep bilmez şefkat bilmez Hak tanımazlara kaldın Derya içre derya bilmez Mizan bilmezlere kaldım Yandın ey can Yanmak bilmezlere kaldın |
30 Ocak 2013, 18:40 | Mesaj No:9 |
30 Ocak 2013 | Cevap: ömer karaoğlu ezgi sözleri NE YÜCESİN Geceyi gündüze örtersin Gündüzü geceye ölüden diri çıkaran sensin Diriden ölü Ne yücesin ,ne yücesin , ne yücesin Ya Rab Ne yücesin ,ne yücesin , ne yücesin Ya Rab Göklerin sahibi sensin Yere can verensin Gizli saklıyı bilirsin Herşeye Kadirsin Ne yücesin ,ne yücesin , ne yücesin Ya Rab Ne yücesin ,ne yücesin , ne yücesin Ya Rab |
30 Ocak 2013, 18:42 | Mesaj No:10 |
30 Ocak 2013 | Cevap: ömer karaoğlu ezgi sözleri SEVİNCİN Bir yekinip yürürlüğe Girecek bıraksalar Mavi bir gül ortasına Kanat açar sevincin Yar alev harmanında Ve bir de İbrahimsiz Yitip tükenecek mi Azar azar sevincin Kısar bir gün gözünü Yürür şirkin üstüne Gökyüzünde çoğalır Yere ağar sevincin Günü gelir yer yutar Aydınlık karanlığı Süt bayez özgürlükte Aya tutar sevincin Yar alev harmanında Ve bir İbrahimsiz Yitip tükenecek mi Azar azar sevincin Kısar bir gün gözünü Yürür şirkin üstüne Gökyüzünde çoğalır Yere ağar sevincin |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |