|
Konu Kimliği: Konu Sahibi muallime,Açılış Tarihi: 15 Nisan 2012 (00:19), Konuya Son Cevap : 16 Şubat 2013 (21:55). Konuya 28 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Ocak 2013, 15:41 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 21263 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: birileri uzaktan eğitimi durdursun
Kesinlikle katılıyorum.mesele kendini geliştirme ilahiyatı bitirip namaz kılmayan kişiler var onları Allah ıslah etsin.
|
21 Ocak 2013, 15:47 | Mesaj No:22 |
Cevap: birileri uzaktan eğitimi durdursun
arkadaşlar ilahiyat mezunu olduktan sonra,bizler zan altında tutulacağız toplumda.bi komşumuzun yardıma ihtiyacı var,dini anlamda destek istiyor...biliyor seni de iLAHİYAT okudun.kem küm dedin mi bocalayacak komşun.içinden nası okudu bu ya böyle...diycek.sonrada ''ya bırak falanca kişi de okudu bu ilahiyatı bi soru sordum ben ondan daha iyi biliyorum'' diycek..adam sana soru sorduğunda kaynaklarla destekleyicek açıklama yapıcaksın. ona en azından başvurması için bi kaynak önericeksin.elimizi vicdanımıza koyalım arkadaşlar böyle insanlar da var biliyorum..çok örnekler var böyle çooook..
| |
21 Ocak 2013, 16:17 | Mesaj No:24 | |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: birileri uzaktan eğitimi durdursun Alıntı:
Ama ilahiyat okumayı seçmiş kişi diploma ile yetinmememli .gerekli okumayı yapmalı.En azından bir fıkıh kitabını baştan sona bitirmeli anlamalı.Her Müslümanın görevi bu aslında !Ama bari ilahiyat okuyanlarımız bunu yapsınlar.
__________________ | |
21 Ocak 2013, 17:47 | Mesaj No:25 | |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: birileri uzaktan eğitimi durdursun Alıntı:
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . | |
21 Ocak 2013, 19:18 | Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 14298 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: birileri uzaktan eğitimi durdursun
ilitama aöfe karşı çıkanlar ya bunlar test çözerek yattığı yerden diploma alıyorlar diye bir kanıya sahip olabilirler belki kısmen doğru olabilir ama arkadaşlar biz kendimizi geliştirirsek daha fazla çalışırsak arada fark yok asıl amaç örgün olsun ilitam olsun kişi kendini geliştirecek
__________________ Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan; inançlı bir yürek |
21 Ocak 2013, 21:02 | Mesaj No:27 |
Cevap: birileri uzaktan eğitimi durdursun
AÖF ASLA DURDURULMASIN güneydoğudaki kızların tek umudu benim arkadaşlarımın çoğu evli hepside açıktan okuyor sabaha kadar ders çalışanı bile var şimdi bir iki çalışmayı sevmeyen yüzünden durdurulursa onlarca kişi aöf ten yani tek üniversite hakkından mahrum kalacak üstelik kalite her yerde kendini belli eder bu bayan fazla bilgili bir kkö değilse eminim öğrencileri daha iyi bir kkö arayacak çünkü insanlar artık çok seçicidüşünceli000
| |
16 Şubat 2013, 18:00 | Mesaj No:28 |
Durumu: Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | Cevap: birileri uzaktan eğitimi durdursun benim kardeşim de örgün ilahiyat okuyor.aöf okuduğum halde ben ondan daha fazla çalışıyorum.sonuçta hiç kimse yata yata geçmiyor nedir bu tepki? siz çalışıyorsanız biz de telepatik güçlerle geçmiyruz sınavı..ilahiyat fakültelerinde sigarayla bir bütün olmuş,ezan kamet getirmeyi bilmeyen,isimle fiili ayırt edenler çok mu matah yani? devlet bu hakkı veridyse kendine güvenen herkes okuyabilir...
__________________ ÜZÜLME GÖNÜL GECENİN AĞARINDAN SEHER KIŞIN ARDINDAN BAHAR MUHAKKAKTIR. UNUTMA GÖNÜL. GECENİN DE, KIŞIN DA SAHİBİ HAK'TIR. |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |