|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 11 Ağustos 2014 (11:59), Konuya Son Cevap : 17 Eylül 2018 (20:03). Konuya 403 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Eylül 2016, 15:52 | Mesaj No:231 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Dicleden neslinuru getiririz sorularımızı sorarızda ))))Fırattan kimse yok malesef Medineweb te İnönü ilitamı bitirdikulakları çınlasın
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
25 Eylül 2016, 18:46 | Mesaj No:232 |
Durumu: Medine No : 55009 Üyelik T.:
29Haziran 2016 | ??? DGS - Kafamdaki Sualler ??? Selamün aleyküm arkadaşlar.. Kafamı kurcalayan sorular bulunuyor. Cevaplamak isteyenler lütfen cevaplarsa bahtiyar olacağım... 1-) DGS’den örgün eğitim ilahiyatı (Marmara veya İstanbul Üniversiteleri vb.) yazdığımızda toplamda kaç yıl okunur? 2-) DGS’den gelenlere İstanbul ilitam olarak muafiyet uygulaması var mıdır? 3-) İstanbul ilitam olarak finalinden en düşük kaç puan alınması gerekir? Ayrıca bir dersten geçme notu minumum kaçtır? Ve çan eğrisi sistemi bulunmakta mıdır? 4-) Arapçası çok iyi olmayan birinin İstanbul ilitam’da zorlanma durumu çok mu fazladır? 5-) İstanbul ilitam’ın dönemlik harç miktarı ne kadardır? 6-) İstanbul ilitam’dan mezun olduğumuzda diplomada ‘ilitam’ ibaresi yer almakta mıdır? 7-) İstanbul ilitam’ın örgün ilahiyat bölümünden -uzaktan eğitimi dışında- farkları nelerdir? 8-) İstanbul ilitam’da sınavlara çalışmak için kaynak temini nasıl sağlanıyor? 9-) İstanbul ilitam’da vize ve finaller okulda mı yapılıyor? Şimdiden sonsuz teşekkürler... |
25 Eylül 2016, 19:04 | Mesaj No:233 |
Arkadaşlar Ankara unv icin güncel bilgi verebilirmisiniz? But hariç Trabzon'da girilebiliyormus. 60 geçme notu. Başka ne gibi artı eksileri var yazabilirmisiniz?
| |
26 Eylül 2016, 07:21 | Mesaj No:234 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Ankara ilitam felsefe tarihi zor bir drs..geçme notu kuranı kerimde 60,diğerlerinde 50...arapćası zor fakat çalısınca gećilebilir...dönem harć parası 773,5tl,vize final sınavları yuzyüze diğer merkezlerinde yapılmakta sadece bütünlemede ankaraya gitme zorunluluğu var...Birde kayıt icin bizzat gidip yaptırabilir yada vekalet yokuyla yaptırabikirsiniz..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
26 Eylül 2016, 08:47 | Mesaj No:235 |
15 Kasım 2011 |
a.s syn snclk,bu merak etiğiniz sorular,gerek dgs istişare,gerek istanbul ilitam çalıma gurubunda,sorulan ve cevaplamaya çalıştığımız sorular.konunuzu ilitamlar hakkında genel bilgiler konusuna taşıyalım,sorularınıza oradan daha hızlı bir şekilde cevap vermiş oluruz inşallah..saygılar
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
26 Eylül 2016, 09:04 | Mesaj No:236 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
26 Eylül 2016, 09:48 | Mesaj No:237 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
sayın spekulatif,fırat ilitam la ilgili bölümde güncellenmiştir,harç ücretleri değişmiş..diğerleri aynı.inceleyin isterseniz..birde geçen yıl 254 puanla kapatmışş istanbul ilitam,Ankara samsun ilitamla ilgili merak edilenlerde ve ezberleri konuya en güncel haliyle ilave edilmiştir..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
26 Eylül 2016, 10:05 | Mesaj No:238 |
Arkadaslar kafam çok karışık gerçekten herseyi düşünmeye çalışıyorum ama işin içinden çıkamadım bir türlü. İst ank dışındaki ilitam lara Allahın izniyle puanım yetiyor.velakin istanbulda yaşıyorum ve cok uzaktakileri tercih etmeme eşim izin vermiyor.yani; Sakarya İzmir Samsun Bana en yakın tercih edebileceğimiz yerler burası fakat arti eskileri düşünüp bir türlü öncelikle hangisini yazsam karar veremedim.hayırlısı neyse o olsun sizin bana tavsiye edeceğiniz önceliği hangisine vermeliyim. | |
26 Eylül 2016, 10:37 | Mesaj No:239 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 |
Songül abla Sakaryalı bitirdi odev var ve çanı kuran dersinde ve diğer bazı derslerde yüksek ama çok çalışarak halledilebilinir Samsunu Mihrinaz, alya dua, ravza ve muallime okudu her yerin zorluğu gibi buranın da var çalışıp emek vermek lazım Çok dersi olan bazı dersler klasik olan Sivas i ben de bitirebildiysem .... Demek istediğim emek olmadan yemek olmaz çok çalışma çok çabayla heryer biter yeterli sağlık olsun her işe kosarsin Çoğumuz çocuklar ev eş sorumluluğu ile okudu benim bir de yaş lim vardı İnsan isteyince okumayı bunlar vız geliyor herşeye yetişiyorsun Allahın yardımıyla |
26 Eylül 2016, 10:42 | Mesaj No:240 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 |
İlitamdan bütünleme var ilk seneden itibaren yaz okulu var baktın yaz veremedin son sınıfta hangi dönem kaldiysan o döneme o dersi alıyorsunuz ama belli ders sayısını geçmeyecek tek ders sınavı var Çalışıp cabalarsiniz baktınız olmadı her kolaylığı var Aof ve ilitam çok çok farklı üniversite okuduğunu anlıyorsun ilitam ile |
Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (0 Üye ve 10 Misafir) | |