|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 14 Ekim 2016 (18:04), Konuya Son Cevap : 03 Ekim 2024 (15:27). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Ekim 2016, 18:04 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Palamut Tava Tarifi /medineweb mutfağı Palamut Tava Tarifi /medineweb mutfağı Eylülün 15 inden Kasım ayının sonlarına kadar palamutun en lezzetli ve en bol olduğu zamanlardır. Bu balığın tavası, ızgarası, fırını, pilakisi ve lakerdası oldukça meşhur… Bizde sezonun ortasında tava yaparak başladık palamutlu tariflere...fırınıda bir başka güzel olur..onuda başka bir tarifte verelim :) Malzemeler : 2 adet ayıklanıp dilimlenmiş palamut 1 su bardağı mısır unu tuz 1 su bardağı sıvıyağ Yapılışı: Ayıklanıp dilimlenmiş palamut dilimlerini kanı tamamen temizleninceye kadar bol su ile yıkayın. Suyunun süzülmesi için süzgece alıp 10 dakika kadar bekleyin. Suyu süzülen palamut dilimlerini önlü arkalı tuzlayın. Sıvıyağı tavaya alıp kızdırın. Unlayıp fazla ununu silkeleyerek temizlediğiniz palamutları orta ateşte önlü arkalı kızartın. Tam kızardığından emin olmadan çevirmeyin,iyice kızarsın sonra arkasını kızartın Salata ile birlikte servis yapın. *Salata veya hazırladığınız karışık turşuyuda yanına koydunuzmu.....afiyet şifa olsun efendim
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dedesi Ruhunun Yanında | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 4 | 52 | 17 Aralık 2024 19:46 |
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? | Peygamberler(a.s) | Esma_Nur | 1 | 53 | 16 Aralık 2024 08:47 |
Namaz Hep Vardı | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Mihrinaz | 0 | 39 | 16 Aralık 2024 08:36 |
Esad Ailesinin Keyfi Tutuklamaları | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 89 | 09 Aralık 2024 17:02 |
53 Yıllık Esad Rejimi Çöktü | Gündem/ Manşetler | Vasat | 8 | 118 | 08 Aralık 2024 09:59 |
26 Eylül 2022, 14:06 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Palamut zamanı geldi abla nerde tarifler😅 Fırınindan buğulamasına birsürü tarifi var. Ailecek seviyoruz . Havalar soğusun yağlansın harika ızgarası oluyor👌👌👌
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
26 Eylül 2022, 15:41 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Ben hiç yemedim palamut sanırım damak tadımı değiştirmek istemediğimden En güzel hamsidir , hamsi
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
27 Eylül 2022, 17:46 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Vereyim editim. Balikla besleyelim seni omegaların fosforun artsın.)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
03 Ekim 2024, 00:10 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Kokusu yok tadı çok bı tarif ben vereyim 😋 Ben yaptım harika bı tarif. Link bu [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Palamutu bol tuzlayın, dolapta yarim saat bekletin tuz nemi ve kanı çekiyor.çeşme altında tuzunu akitın kağıt havluyla kurula, arkasını önünü yağla doğru ısınan tavaya. nar kırmızı, çok lezzetli,kokusu yok bi palamut tarifi size😋 bana teşekkür etceniz 🤩 yapanlara afiyet olsun.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
03 Ekim 2024, 12:34 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Fırında deneyeyim bunu kızartma yapmıyorum genelde unlamadan direk tuzla yağ dökerek fırınıa veririm güzel de olur palamut ucuz olacak dendi ama hiçde öyle değil 145 di ₺ idi tanesi daha ucuz beklerdim . Bakalım ilerleyen zamanda neler olur
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
03 Ekim 2024, 15:27 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Bunuda yağlı tavaya koymadigindan fırın gibi güzel ve kokusuz oluyor. 150 tanesi bi kilo var aşağı yukarı daha ucuzlamaz artmasında
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Benzer Konular | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Sağlıklı Palamut Buğulama Tarifi | Mihrinaz | Izgaralar-Av Ve Balık | 0 | 27 Eylül 2022 22:52 |
Baklava tarifi-Medineweb Mutfağı | su damlası | Tatlılar | 4 | 30 Aralık 2021 17:19 |
*Elmas Kurabiye Tarifi* /medineweb mutfağı | su damlası | Kurabiyeler | 11 | 18 Ekim 2016 12:34 |
domates Ketçap tarifi /medineweb mutfağı | Esma_Nur | Çorbalar | 2 | 13 Ocak 2015 18:00 |
Ağlayan pasta tarifi /medineweb mutfağı | MERVE DEMİR | Pastalar | 0 | 07 Eylül 2011 18:45 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|